Κυριακή 17 Απριλίου 2011

2o Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου: 1ο Βραβείο ξανά στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού

Το 1ο βραβείο πήρε το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με την παράσταση: «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια».
Το 3ο βραβείο «μοιράστηκαν» το Γυμνάσιο Φυτειών με το Λύκειο Εμπεσού με τις παραστάσεις «Παγκόσμιο Θέατρο Σκιών» και «Μόμο» και αντίστοιχα

Ολοκληρώθηκε χθες στο Αγρίνιο, το 2ο Θεατρικό Μαθητικό Φεστιβάλ με την απονομή των βραβείων στα σχολεία που συμμετείχαν με τις θεατρικές παραστάσεις...

Το 1ο βραβείο πήρε το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού με την παράσταση: «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια».

Το 2ο βραβείο στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου με τη παράσταση «Οίκος Ευγηρίας- Ευτυχισμένη Δύσις)

Το 3ο βραβείο «μοιράστηκαν» το Λύκειο Εμπεσού με το Γυμνάσιο Φυτειών με τις παραστάσεις «Μόμο» και «Παγκόσμιο Θέατρο Σκιών» αντίστοιχα.

Τιμητικοί έπαινοι εδόθησαν σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν


ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS:
Υ.Γ: Άλλη μια σημαντική διάκριση για το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, αλλά και το Γυμνάσιο Φυτειών που αποδεικνύουν περίτρανα την σωστή και ουσιαστική θεατρική διδασκαλία που επιτελούν μαθητές και καθηγητές.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες, στους καθηγητές και καθηγήτριες καθώς και σε όλους τους συντελεστές.


Ο Δάσκαλος Βασίλης Ζαγκότας γράφει:

Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια Νο2

Και εγένετο για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα παιδιά μας κατάφεραν να ξανακερδίσουν το Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Αιτωλοακαρνανίας. Συγχαρητήρια, εις ανώτερα και εύχομαι να συνεχίσουν να βάζουν σε όλους τα γυαλιά. Και να καταφέρνουν να ακούγεται παντού το όνομα του Αστακού.

Μαζί με την είδηση αυτή μάθαμε και για τον προβιβασμό του σχολείου μας σε δωδεκαθέσιο, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις και αναγκάζει το Δήμο να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο θέμα της εκπαίδευσης. Σημειωτέον ότι ο Αστακός είναι το μεγαλύτερο -σε μαθητικό δυναμικό- σχολείο από τη Βόνιτσα ως το Μεσολόγγι, τουτέστιν σε όλη την Ακαρνανία. Και οι κτηριακές του εγκαταστάσεις είναι οι χειρότερες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο