Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του συλλόγου Δρυμιωτών

Οι Δρυμιώτες για μια ακόμη φορά στήριξαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες του συλλόγου και έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες που ενοχλούνται από την μεγάλη δραστηριότητα του συλλόγου...



Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και κόντρα σε μεμονομένες αντιλήψεις για τη λειτουργία του συλλόγου, οι εκδηλώσεις του συλλόγου Δρυμιωτών διεξήχθησαν κανονικά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία....
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 Οι Δρυμιώτες για μια ακόμη φορά στήριξαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες του συλλόγου και έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες που ενοχλούνται από την μεγάλη δραστηριότητα του συλλόγου.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε πάρτυ μασκέ για μεγάλους σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου.
 Τη Κυριακή 6 Μαρτίου η αίθουσα γέμισε από μικρά παιδιά που έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Η κορύφωση των εκδηλώσεων ήταν η καθαρά Δευτέρα όπου παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό χώρο.
 Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και ήταν μια από τις ελάχιστες που πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα από πολλά χρόνια ο Δήμος Ακτίου–Βόνιτσας δεν διοργάνωσε εκδηλώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα (εκτός από Βόνιτσα-Πάλαιρο-Κατούνα) ούτε τα ενίσχυσε με νηστήσιμα φαγητά.
 Ο Σύλλογος Δρυμιωτών με δικά του έξοδα και με τη στήριξη χορηγών και τη βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις και έδωσε κίνηση και ζωντάνια στο Δρυμό μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε ως χώρα.
Στην εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεόδωρος Στούπας και Βασίλης Σώζος.
Ευχαριστούμε τον Γιώργο Κυριλή που είχε την επιμέλεια της μουσικής και μας βοηθάει σε όλες τις εκδηλώσεις, τον Γεράσιμο Λάιο για την παραχώρηση της αίθουσας, τους χορηγούς, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννη Λιότσο, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Στάθη Λιότσο, τον Σάκια Κοντοστέργιο, τον Νίκο Κωστή κ.α καθώς και όλο το κόσμο που πήρε μέρος στις εκδηλώσεις.
 Όσο ο κόσμος συμμετέχει και στηρίζει τις εκδηλώσεις του συλλόγου θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι περισσότερο μπορούμε για να αναδείξουμε το χωριό μας. Και του χρόνου να είμαστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο