Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Κυκλοφόρησε το 20 φύλλο της εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα Νέα»

Κυκλοφόρησε το 20ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα», που εκδίδει ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Αγραμπελιωτών «η Αγράμπελη» με πρώτο θέμα την απογραφή πληθυσμού. Η εφημερίδα τονίζει ότι όλοι οι Αγραμπελιώτες πρέπει την ημέρα της απογραφής να...


 βρεθούνε στο χωριό για να έχουνε πιο δυνατή φωνή και λόγο. Ως ελάχιστη συμβολή για το χωριό τους ενάντια στην εγκατάλειψη και την ερήμωση, παροτρύνουνε όλους τους συγχωριανούς να βρίσκονται στο χωριό τους την κρίσιμη εκείνη ημέρα και να απογραφούν εκεί.

Στο 8σέλιδο φύλλο, που διανέμεται σε συνδρομητές, οι αναγνώστες θα διαβάσουν ακόμα, το άρθρο της Μαρίας Μπαμπάνη, το άρθρο αναμνήσεις από το σχολείο Αγραμπέλου του Πέτρου Μπερερή, ο Εκδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος «Ο Φυσιολάτρης» επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Αγραμπέλου και πραγματοποίησε πεζοπορία Αγράμπελο-Σκουρτού, συνάντηση στην Αθήνα του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Μουρκούση με Συλλόγους για την απογραφή στο Δήμο Ξηρομέρου, χωρίς λεωφορείο το Αγράμπελο και ο μαρασμός του χωριού συνεχίζεται αφού δεν υπάρχει συγκοινωνία και δεν έχει λεωφορείο ούτε για τον Αστακό, με πολύ κέφι, χορό, διασκέδαση και τραγούδι έγινε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αγραμπελιωτών, παιδική στήλη , τα σχόλια, κ.α.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές και να παίρνουν την εφημερίδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γιώργο Τσέλιο, τηλ: 210-9568322, 6973/661013. Επίσης πολλά κείμενα μπορείτε να τα διαβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο