Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

H Green Aim τάσσεται κατά του Οδηγού Καταναλωτών της Greenpeace

Σεβόμαστε την επιστημονική έρευνα της Greenpeace για την διεξαγωγή του οδηγού καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα αλλά θεωρούμε ότι στην παρούσα κοινωνικοοικονομική συγκυρία δεν είναι ορθό να χτυπάμε τις ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και ταυτόχρονα την οικονομία της χώρας η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της καταιγίδας...

Αν ο Έλληνας καταναλωτής αφουγκραστεί τον οδηγό της Greenpeace θα έχουμε ως συνέπεια την οικονομική κατάρρευση των "κόκκινων" εταιριών σύμφωνα με την έρευνα, οι οποίες ως γνωστών απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους και δίνουν ψωμί σε εκατοντάδες νοικοκυριά της χώρας.

'Άρα συμπεραίνουμε ότι,καλό είναι να υπάρχει έρευνα, μελέτη και συμπεράσματα αρκεί όμως να είναι εφαρμόσιμα και οι συνέπειές τους να μην βλάπτουν το κοινό συμφέρων.
Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε την έρευνα της Greenpeace, αλλά πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση θα μπορούσε να γίνει χωρίς να αναφέρονται ονομαστικά οι εταιρίες. Σκοπός μας δεν είναι να δώσουμε στον Έλληνα καταναλωτή έτοιμη μασημένη τροφή.

Ο δικός μας τρόπος για πρόληψη είναι η ολοκληρωμένη και στοχευμένη ενημέρωση του κοινού έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί αυτόβουλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο