Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εν μέσω οικονομικής κρίσης... Κωνωπινιωτών ξεφάντωμα!

Με την παρουσία του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου, των Αντιδημάρχων Θύμιου Φερεντίνου και Παναγιώτη Κομποτιάτη και με τη συμμετοχή πάρα πολλών συγχωριανών και φίλων πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Χορός του Συλλόγου Κωνωπινιωτών.
Το μεσημέρι χθες Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 ο Σύλλογός Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία κάτω από δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες την προγραμματισμένη ετήσια συνάντησή του, στην κοσμική ταβέρνα «Tο Χωριό» που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


Για φέτος, ήταν συνειδητή η απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας, να προσεγγίσουμε τις εκδηλώσεις αυτές όσο πιο απλά και πιο δημιουργικά μπορούσαμε απεγκλωβισμένοι από τις μεγάλες πίστες με τους επώνυμους καλλιτέχνες, που σε αποπροσανατολίζουν από τον επιδιωκόμενο σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων, και να βρεθούμε όλοι μας σ’ ένα μεγάλο τραπέζι, σ’ ένα ζεστό περιβάλλον, κουβεντιάζοντας μεταξύ μας λέγοντας τα δικά μας, και ξαναζωντανεύοντας στη μνήμη μας θύμησες παλιές από το αγαπημένο μας χωριό.

Με αυτό το σκεπτικό έγινε η επιλογή του χώρου, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή τιμή πρόσκλησης σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϋποθέσεις για να περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση το ωφέλιμο συνδυάστηκε και με το τερπνό γιατί το κατάστημα διέθετε και καλή ορχήστρα για την ψυχαγωγία.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι, ο Σύλλογός μας δεν επιδιώκει από τις συνεστιάσεις οικονομικό όφελος. Εκείνο που προσδοκά είναι η μεγάλη Κωνωπινιώτικη παρέα να περνά ωραία !

Η διαφοροποίηση της φετινής εκδήλωσης είχε να κάνει με την μεσημεριανή επιλογή της ώρας, εγχείρημα που ο Σύλλογος για πρώτη φορά υιοθέτησε με αβέβαιο αποτέλεσμα .

Οι προσκεκλημένοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, επιβραβεύοντας όπως φαίνεται την επιλογή αυτή, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου και πέρασαν ώρες ευχάριστες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους, διασκεδάζοντας μέχρι αργά το απόγευμα.

Εκ μέρους του Δ.Σ καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ο κ. Λεωνίδας Καραμπέκιος και αφού τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Χαιρετισμό στους παρευρισκομένους απεύθυναν, ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Νίκος Σολδάτος και ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ. Τάκης Στεργίου.

Σ’ αυτή την όμορφη και ζεστή εκδήλωση απονεμήθηκε στον συμπατριώτη μας από το Αρχοντοχώρι κ. Νίκο Θ. Μήτση τιμητική διάκριση, με απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, με την οποία ο εξαίρετος αυτός Ξηρομερίτης γίνεται Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας, για το σημαντικότατο συγγραφικό του έργο, που έχει ως επίκεντρο το ιστορικό γίγνεσθαι του Ξηρομέρου, στα χρόνια της Ελληνικής επανάστασης.

Ο κ. Νίκος Μήτσης με έκδηλη συγκίνηση ευχαρίστησε το Δ.Σ του Συλλόγου και όλους τους Κωνωπινιώτες υπογραμμίζοντας τους δεσμούς αγάπης που έχει με το Σύλλογο και το Χωριό μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε η καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά προς ενίσχυση του Συλλόγου μας, τα δώρα της οποίας ήταν προσφορές συγχωριανών και φίλων μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους : ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Νίκος Σολδάτος, οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου-Βόνιτσας κ.κ. Θύμιος Φερεντίνος και Παναγιώτης Κομποτιάτης, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ. Τάκης Στεργίου, ο συγγραφέας και πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ.Νίκος Μήτσης, ο Πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης κ. Μπάμπης Τσελεπής, ο Γενικός Γραμματέας της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης κ. Χρήστος Γαζέτας, 0 Διευθυντής- εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» κ. Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας κ. Βαγγέλης Κουτιβής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας κ. Χρήστος Ντέμος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας κ. Γιώργος Τσέλιος, από τον Σύλλογο Βονιτσάνων Αθήνας ο κ. Φώτης Μπρούμος, την ΠΑΝ.ΣΥ εκπροσώπησαν οι κ.κ Τάκης Κοθρούλας και Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Βόνιτσας κ. Καλογεροπάνος Νίκος και το Μέλος κα Ζουμη Σαβούλα το Σύλλογο Θυριωτών εκπροσώπησε η κα Σώζου Ελευθερία.

Επιστολές απέστειλαν χαιρετίζοντας την εκδήλωσή μας ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραϊτης, οι Βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Σοφία Γιαννακά, Ανδρέας Μακρυπίδης, Δημήτριος Σταμάτης και Μάριος Σαλμάς, ο Πρόεδρος του Χωριού μας κ. Επαμεινώνδας Τσαμποδήμος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αρχηγός του Συνδυασμού “Συμμαχία Προσφοράς” κ. Νώντας Τάνταρος και η Γραμματέας του Δ.Σ του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κα Αγγελική Χαλιμούδρα.

Αρκετοί από τους συγχωριανούς μας φεύγοντας εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για το όμορφο απόγευμα που πέρασαν και συνεχάρησαν το Διοικητικό Συμβούλιο για την επιλογή του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους προς τον Σύλλογό μας, και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της, προσφέροντας τα δώρα για τη διενέργεια της λαχειοφόρου αγοράς.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο