Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος συναντήθηκε στην Κατούνα με φορείς και δημότες

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος είχε την ευκαιρία στα πλαίσια της «ώρας του Δημότη», να επισκεφθεί χθες Τετάρτη το πρωί την Κατούνα, όπου συνομίλησε με φορείς, με τους εργαζόμενους του δήμου και δημότες...

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Τζαβαλά και Παναγιώτη Κομποτιάτη συναντήθηκε στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μεδεώνος πρώτα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κώστα Κασούρα, με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα της περιοχής και στόχο τη δρομολόγηση λύσεων.

Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να συνομιλήσει και να δρομολογήσει λύσεις με τους εκπροσώπους των σχολικών κοινοτήτων, του Ιππικού Ομίλου Μεδεώνος, του ΤΟΕΒ Μεδεώνος, του ΚΑΠΗ, των σφαγείων Κατούνας, καθώς με Δημότες και με Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τους υπηρετούντες εκεί Υπαλλήλους του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας, για θέματα απογραφών, λειτουργίας του ΚΕΠ, του τμήματος αστικής κατάστασης, σύνταξης βεβαιωτικών καταλόγων και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο