Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Διπλή εκδήλωση σήμερα από την ΕΠΣΝ Αιτωλ/νίας



Διπλή εκδήλωση από την ΕΠΣΝ Αιτωλ/νίας σήμερα Δευτέρα με τα εγκαίνια του Ενωσιακού γηπέδου και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης...


Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 5:30 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣΝΑ, ενώ θα ακολουθήσει και φιλικός αγώνα επίλεκτων ομάδων.

Αμέσως μετά, στις 7 μ.μ. για γίνει η καθιερωμένη ετήσια "γιορτή του ποδοσφαίρου" με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών της ΕΠΣΝΑ στο αμφιθέατρο της πρ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλ/νίας, όπου και θα γίνουν απονομές επάθλων σε αθλητές, σωματεία, διαιτητές και προπονητές.

Κατά τη διάρκειά της θα λάβουν χώρα και οι παρακάτω εκδηλώσεις – απονομές:

1. Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:

Α1’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Α2’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ

Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή.

2. Στο σωματείο ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2009-2010, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.

3. Στα σωματεία ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2009-2010, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.

4. Στα σωματεία ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 και ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, 2009-2010, θα απονεμηθεί στο καθένα από μία πλακέτα.

5. Θα απονεμηθεί το κύπελλο ήθους (αναμνηστική πλακέτα) στο σωματείο της Β’ κατηγορίας ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

6. Θα απονεμηθεί το Κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας για την περίοδο 2009-2010 καθώς και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές, στην Μικτή Ομάδα Προπαίδων της Ενώσεώς μας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου του COCA COLA FUTURE LEAGUE Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κατηγορίας προπαίδων.

Επίσης θα απονεμηθεί το Κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011 καθώς και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές, της Μικτής Ομάδας Νέων της Ενώσεώς μας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου του Πρωταθλήματος GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ.

7. Θα τιμηθούν αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές

8. Θα τιμηθούν διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.

9. Από τα σωματεία που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και τα οποία συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ενώσεώς μας, θα κληρωθούν τρία (3), τα οποία θα κερδίσουν την εξόφληση διαιτησίας στον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα τους από την ‘Ενωση.

10. Σε ένα (1) σωματείο του παιδικού πρωταθλήματος, από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα δοθεί μια πλήρη ποδοσφαιρική στολή, αξίας 350 ευρώ.

11. Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο