Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Με την παρουσία του Δήμαρχου Νίκου Σολδάτου έκοψε την πίτα ο σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 6 Φεβρουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός» στο ξενοδοχείο Ηνίοχος στο κέντρο της Αθήνας. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος του νεοσύστατου Καλλικρατικού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, οι Αντιδήμαρχοι Θύμιος Φερεντίνος και Παναγιώτης Κομποτιάτης, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Βόνιτσας Καλογεροπάνος Νίκος…


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βονιτσάνων Τσαβαλάς Κώστας, ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, αφού πρώτα έκοψε το πρώτο κομμάτι, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Χριστίνα Βρακατσέλη, Φώτη Μπρούμο και Σπύρο Μπίτση, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε το 2011 να είναι μια δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος αφού ευχήθηκε για το νέο έτος εξήρε το έργο του συλλόγου, τόνισε πως ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας θα βρίσκεται στο πλευρό τους ώστε οι σύλλογοι να συνεχίσουν να αποτελούν ενεργό τμήμα του νέου Καλλικρατικού Δήμου και στο τέλος της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην επικείμενη απογραφή που θα γίνει στο Μαρτίου στο τόπο μας και κάλεσε τους συνδημότες να ανταποκριθούνε όλοι.

Το επιστέγασμα της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση του Συλλόγου για διοργάνωση εκδρομής και στη συνέχεια μοίρασαν στους παρευρισκόμενους ημερολόγια τοίχου για το 2011 με παλιές φωτο της Βόνιτσας και το βιβλίο με τίτλο «Η Βόνιτσα και η ιστορία της».

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου-Βόνιτσας Θύμιος Φερεντίνος και Παναγιώτης Κομποτιάτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Βόνιτσας Καλογεροπάνος Νίκος και το μέλος Ζουμή Σαββούλα, η αντιδήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ. Τάκης Στεργίου, την ΠΑΝ.ΣΥ εκπροσώπησαν οι Τάκης Κοθρούλας και Βασίλης Μπουρνάζος, ο γιατρός και π. Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Χρήστος Κλαδευτήρας, ο Διευθυντής- εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας Βαγγέλης Κουτιβής, το Σύλλογο Θυριωτών εκπροσώπησε η Σώζου Ελευθερία και ο Παναγιώτης Στράτος, ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Μαραγκός Πέτρος, κ.α.

Το Διοικητικό συμβούλιο των εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός» εύχονται καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δημιουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο