Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής της ΠΑΣΥ στις κινητοποιήσεις

Tο Σάββατο 19 Φλεβάρη 11.30πμ στα διόδια της σήραγγας Ακτίου.
Tην Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 10πμ στην Κεντρική Πλατεία

ΠΑΡΤΕ μέρος στις πολύμορφες, αγωνιστικές κινητοποιήσεις που οργανώνουν, από κοινού, Τετάρτη 23 Φλεβάρη, σ' όλη τη χώρα, οι αγωνιστικές συσπειρώσεις ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ.

ΕΝΩΣΤΕ τις αγωνιστικές διαθέσεις σας με τις δυνάμεις των εργατοϋπαλλήλων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, των επαγγελματοβιοτεχνών - εμπόρων, των νέων των σπουδών, των γυναικών των λαϊκών οικογενειών ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – τρόικας – κεφαλαίου που πλήττει, βάναυσα, τα λαϊκά δικαιώματα.

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ το αγωνιστικό, λαϊκό μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης για την ανατροπή της πολιτικής που οδηγεί ευρύτατες λαϊκές μάζες στην ανεργία, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

ΣΠΑΣΤΕ το «κλίμα» φόβου, απογοήτευσης, μοιρολατρίας και υποταγής που επιχειρεί να επιβάλλει στο λαό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια της ΝΔ και του ΛΑΟΣ και με τη χρησιμοποίηση των μηχανισμών του κράτους και των ΜΜΕ.

ΣΤΕΙΛΤΕ το αισιόδοξο μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα διεξόδου και προοπτικής, που βρίσκεται στην πάλη για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και την ανάδειξη της εξουσίας του λαού.



ΑΓΡΟΤΕΣ – ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ
Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με πολύμορφες κινητοποιήσεις σ' όλη τη χώρα. Κόντρα στην κυβερνητική τρομοκρατία που εκδηλώνεται με τη σύλληψη και τη δικαστική δίωξη σε βάρος αγωνιστών της αγροτιάς. Κόντρα σε ενέργειες αποπροσανατολισμού και υπονόμευσης της πάλης μας.
Με την επιμονή μας μπορούμε να σπάσουμε την αδιαλλαξία της κυβέρνησης. Εντείνοντας την προσπάθειά μας για πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση του λαού, για τις διεκδικήσεις, το δίκιο, την προοπτική του αγώνα μας, αντιμετωπίζοντας έτσι την επιχειρούμενη ενεργοποίηση του διαβόητου «κοινωνικού αυτοματισμού».
Η μάχη που δίνουμε δεν αφορά μόνο στην επιβίωση της μικρομεσαίας αγροτιάς, που ξεκληρίζεται από την ΚΑΠ και, γενικότερα, τη αντιαγροτική πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων. Αφορά όλο τον ελληνικό λαό.
Γιατί, όλος ο λαός ενδιαφέρεται να έχει φτηνά, ποιοτικά και υγιεινά τρόφιμα και οι μικρομεσαίοι αγρότες μπορούν να τα εξασφαλίσουν, με άλλο όμως τρόπο οργάνωσης της παραγωγής που συμφέρει τους εργαζόμενους και την αγροτιά. Ολος ο λαός ενδιαφέρεται να υπάρχουν γεωργοί και κτηνοτρόφοι για να μην ερημώνουν τα χωριά και να «νεκρώνει» η ύπαιθρος. Ολος ο λαός ενδιαφέρεται να μη μεγαλώνουν κι άλλο οι «ουρές της ανεργίας» στις πόλεις, από ξεκληρισμένους μικρομεσαίους αγρότες.
Να, γιατί ο αγώνας μας χρειάζεται να είναι κοινός με τα λαϊκά στρώματα, Γι’ αυτό προβάλλει η ανάγκη συγκρότησης ενός πανίσχυρου, κοινού, λαϊκού μετώπου, που θα σταθεί απέναντι από το «μέτωπο» των μονοπωλίων και θα συγκρουστεί μαζί του.

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ

ΠΑΛΕΨΤΕ ακόμα πιο αποφασιστικά και μαχητικά, για την ικανοποίηση των δίκαιων και ζωτικών διεκδικήσεών σας:

* Για τιμές παραγωγού στα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα και επιδοτήσεις που θα διασφαλίζουν βιώσιμο εισόδημα.
* Για μείωση του κόστους παραγωγής, με χτύπημα της εκμετάλλευσης των εμποροβιομηχάνων και κατάργηση των κρατικών «χαρατσιών».
* Για αναβάθμιση της ζωής στην ύπαιθρο, με δημόσια υγεία – πρόνοια, παιδεία, πολιτιστική και αθλητική δημιουργία, με έργα υποδομής που θα εξυπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες.

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και τη δημιουργία των προϋποθέσεων εφαρμογής μιας άλλης πολιτικής, που θα προωθεί μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη, που συμφέρει το λαό και όχι τα μονοπώλια. Mια αγροτική ανάπτυξη, που θα υλοποιείται στο πλαίσιο του κεντρικού σχεδιασμού της οικονομίας, θα στηρίζεται στον παραγωγικό συνεταιρισμό και στις κρατικές καθετοποιημένες αγροτικές μονάδες, θα εξασφαλίζει σταθερή δουλειά και καλό εισόδημα στους μικρομεσαίους αγρότες, θ' αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της χώρας για την παραγωγή επαρκών, φτηνών και υγιεινών τροφίμων για τη διατροφή του ελληνικού λαού και πρώτων υλών για τη μεταποιητική βιομηχανία.

ΟΛΟΙ στις κινητοποιήσεις με τα αγροτικά μας μηχανήματα
το Σάββατο 19 Φλεβάρη 11.30πμ στα διόδια της σήραγγας Ακτίου
• την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 10πμ στην Κεντρική Πλατεία .

ΟΛΟΙ στον κοινό αγώνα εργαζομένων, μικρομεσαίων αγροτών, αυτοαπασχολούμενων.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΥ ΑΙΤ/NΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο