Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ν. Καραπάνος: «Η κυβέρνηση απαξιώνει το ΤΕΙ Μεσολογγίου και το Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο»

Μεσολόγγι, Αστακό και Αιτωλικό επισκέφτηκε ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος το Σαββατοκύριακο 29-30/1 επισκέφτηκε το Μεσολόγγι, τον Αστακό και το Αιτωλικό συνεχίζοντας τις περιοδείες και τις συναντήσεις με τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας...

Μάλιστα, ο Νίκος Καραπάνος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του πολιτικού κόσμου στην εκδήλωση της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας για την ημέρα των Γραμμάτων που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του νομαρχιακού μεγάρου. Παρών επίσης ήταν ο Νίκος Καραπάνος και σε ανάλογη εκδήλωση του Συλλόγου Δασκάλων Αιτωλοακαρνανίας « Κ. Παλαμάς» το πρωί της Κυριακής.
Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Γραμμάτων ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σε δήλωσή του σημείωσε:
«Η Ημέρα των Γραμμάτων μας θυμίζει τη διαχρονικότητα της Ελληνικής Παιδείας. Η διαχρονικότητα αυτή είναι που θα πρέπει να μας καθοδηγεί για τη χάραξη μιας στρατηγικής που θα θέσει στέρεες βάσεις στη σύγχρονη παιδεία.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να σταματήσει τις επικοινωνιακού χαρακτήρα και μόνο ενέργειές της και να αναλάβει πολιτικές που θα βγάλουν την παιδεία από το τέλμα στο οποίο έχει περιέρχεται.
Ως ΝΔ διαχρονικά αντιμετωπίζαμε την Παιδεία με υπευθυνότητα απέναντι στις νέες γενιές, αντίθετα ο χώρος αυτός για στελέχη του ΠΑΣΟΚ πάντα αποτελούσε ένα δημαγωγικό πεδίο για την αποκόμιση μικροκομματικών οφελών.
Έστω και την ύστατη ώρα θα πρέπει η σημερινή κυβέρνηση να γίνει κοινωνός της αγωνίας των μαθητών και των φοιτητών, για ένα καλύτερο αύριο.
Ειδικά για την Αιτωλοακαρνανία το μόνο που θα πρέπει να υπενθυμίσουμε είναι οι προεκλογικές «κορώνες» των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο και το ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Και πρέπει να τις θυμηθούμε διότι από την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ αυτό που εισπράττουμε είναι μια συνεχιζόμενη απαξίωση των δυο αυτών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων
Τέλος, ο κ. Καραπάνος έδωσε το παρόν του στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΔΟ της ΝΔ στον Αστακό και το Αιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο