Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δύσκολα μεν, νίκησε δε ο Παναιτωλικός, που επιβλήθηκε με 2-1 του Πιερικού

Τα γκολ: (2′ Βούκοβιτς σουτ, 32′ Κούσας κεφ – 25′ Kοντέων σουτ)
Νίκη με 2-1 επί του Πιερικού σε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας όπου ο Μπάμπης Τεννές κράτησε μόνο τους 3 βαθμούς και την αποφασιστικότητα που επέδειξε η ομάδα όταν ισοφαρίστηκε σε 1-1...
Κατά τα άλλα το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που πρόσφερε κάποιες συγκινήσεις, ενώ το δεύτερο ημίχρονο σίγουρα θα θέλουν όλοι να το ξεχάσουν καθώς δεν πρόσφερε τίποτε, ούτε θέαμα, ούτε ρυθμό.
 Η εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου προβλημάτισε εμφανώς τον τεχνικό του Παναιτωλικού που θα ψάξει άμεσα λύση στα προβλήματα της ομάδας καθώς έρχονται καθοριστικής σημασίας παιχνίδια.

1ο ημίχρονο
Καλή η εκκίνηση στο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό με γκολ, το οποίο ήρθε μετά από πολύ καλή σέντρα του Θεοδωρίδη και δυνατό διαγώνιο σουτ του Βούκοβιτς να νικάει τον Γουμάγια. Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός δεν επιδίωξε το δεύτερο γκολ και την πρωτοβουλία στο παιχνίδι πήρε ο Πιερικός μέχρι τη στιγμή που ισοφάρισε με τον Γκουγκουλιά στο 25’.
Από το σημείο εκείνο ο Παναιτωλικός συγκεντρώθηκε στο παιχνίδι πήρε την κατοχή έκανε ευκαιρίες και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 32’ με πολύ ωραία κεφαλιά του Κούσα. Το υπόλοιπο του 1ου ημιχρόνου συνεχίστηκε με το ίδιο τέμπο και τον Παναιτωλικό να κλείνει προηγούμενος με 2-1. Ντεμπούτο έκανε ο Μάρκ Γκουέι που πήρε τη θέση του Μπουμάλ στο γήπεδο, ο οποίος έφυγε εμφανώς δυσαρεστημένος από τον αγωνιστικό χώρο.

2ο ημίχρονο
Παιχνίδι σκοπιμότητας έγινε στο 2ο ημίχρονο καθώς ο Παναιτωλικός δεν θέλησε να ρισκάρει και διαχειρίστηκε το παιχνίδι με σκοπό να δεχτεί γκολ στην άμυνα και στην επίθεση χωρίς να ρισκάρει και αν του έβγαινε ένα τρίτο γκολ θα ήταν πολύ ικανοποιημένος και αν όχι και πάλι δεν θα τον πείραζε. Από την άλλη ο Πιερικός δεν είχε τη διάθεση να βγει από τα καρέ του και να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι και έτσι δεν είχαμε ρυθμό , πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, με συνέπεια να μην προσφέρει θέαμα το παιχνίδι στους φιλάθλους. Αξιοσημείωτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το ντεμπούτο του Μάρκ Ερίκ Γκουέι που είχε και δοκάρι στο 62’.

Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης, (46′ Παλαιολόγου) Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά, Γκούρμα (74′ Καούνος), Μπουμάλ (59′ Γκουέϊ).

Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Πέντα (15′ λ.τ Περουτζίνι, 64′ Πουλάκος), Λόπεζ, Κωνσταντινίδης, Κοντέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο