Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός 0-1: Και ξανά προς τη… Δόξα τραβά!

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση, σημείωσε ο Μπαϊκαρά λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
Επιστροφής στις νίκες αλλά και στο δρόμο της απευθείας ανόδου στη μεγάλη κατηγορία για τον Παναιτωλικό. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα, ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 στη Δράμα επί της Δόξας και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της δεύτερης θέσης...
 στη Football League, έχοντας πάρει μάλιστα, σημαντική διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μετά και την 24η αγωνιστική, έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν για είσοδο στα πλέι οφ.
Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση, σημείωσε ο Μπαϊκαρά λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Ο Βούκοβιτς έκανε σέντρα, ο Μπαϊκαρά δεν κατάφερε να κάνει σωστό κοντρόλ, αλλά για καλή του τύχη, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, ξεγέλασε τον Τοπαλίδη και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Δράμας πίεσαν και θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο Λουΐτζι Τζενάμο κράτησε με καθοριστικές επεμβάσεις ανέπαφη την εστία του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζήζησης, Βέρτζος, Πακάλτσης, Γελαδάρης, Λίμα, Γκονζάλες, Σιάκκας (46' Μοσχάκης), Αλεξάντροβιτς (46' Nτε Φαρία), Κάπελ (69' Χλωρός), Μαρκόφσκι.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Δέντσας (80' Αναστασιάδης), Μπελεβώνης (50' Παππάς), Μπαϊκαρά (69' Μπουμάλ), Θεοδωρίδης, Γκούρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο