Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Tριτοκοσμικές καταστάσεις στον 21 αιώνα, στο πρωτάθλημα του Γ΄ τοπικού Αιτωλοακαρνανίας ΕΠΣΝΑ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε διαμαρτυρία από την ομάδα ΑΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ που αναφέρεται στις απαράδεκτες και τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο της Παπαδάτου Ξηρομέρου. Η διαμαρτυρία έχει ως εξής:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΧΩΡΑΦΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ .

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ. Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ .

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ

ΜΕ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΟΞ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ . ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ .

ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .

ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΕΠΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ :

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΩΝ ΥΛΙΚΟ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

(Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS να κάνει μια επισήμανση ότι τα γήπεδα των αγώνων ορίζονται από την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Όλα τα γήπεδα ελέγχονται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος από αρμόδια επιτροπή και όταν δεν πληρούν τους όρους που προβλέπουν οι κανόνες του παιχνιδιού, κρίνονται ακατάλληλα. Επομένως αφού το γήπεδο της Παπαδάτου ελέγχθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ν.Α και έχουν πάρει την έγκριση για τη χρησιμοποίηση του, τι φταίει ο ιστορικός Αχιλλέας; )

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο