Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

O Βασίλης Μουρκούσης, πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ξηρομέρου

Εξελέγη το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου, κατά τις δημαιρεσίες, οι οποίες διεξήχθησαν σήμερα το απόγευμα, Κυριακή 2 Ιανουαρίου, στον Αστακό. Ο Βασίλης Μουρκούσης εξελέγη νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Ξηρομέρου. Προέρχεται από την παράταξη του δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά και από την δημοτική ενότητα Αλυζίας. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Λευτέρης Κατσαούνης, από την παράταξη του Γιάννη Λύτρα και γραμματέας ο Γιάννης Ζορμπάς από τον συνδυασμό του Σαμαρά…

Σύμφωνα με την ψηφοφορία, ο Βασίλης Μουρκούσης εξελέγη πρόεδρος με 25 υπέρ και δυο λευκά, ο Λευτέρης Κατσαούνης εξελέγη αντιπρόεδρος με 26 ψήφους και ο Γραμματέας Ζορμπάς Γιάννης εξελέγη με 26 υπέρ και ένα λευκό.

Εκτός από το προεδρείου του οργάνου, εξελέγησαν και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής ως εξής: Μαγγίνας Ανδρέας 25, Μητσάνης Ζώης 25, Λύτρας Σπυρίδων 25, Γαζέτας Παναγιώτης 25, Μπαμπούρης Κώστας 23, Γαλούνης Ερωτόκριτος 21.

Για τις θέσεις των 4 Αντιδημάρχων, οι ακριβείς αρμοδιότητες και τα ονόματα θα γνωστοποιηθούν με απόφαση δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 4 νέοι αντιδήμαρχοι θα είναι οι:
Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά, Φώτης Λιβάνης, Πάνος Γαζέτας και Απόστολος Βελώνας.

ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Thanasis Zarkadoylas



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο