Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση του πρώην δημάρχου Φυτειών Παναγιώτη Τζαχρήστα σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν»

Από τον κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα πρώην δήμαρχο Φυτειών και Δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ξηρομέρου, λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν».
 Το εν λόγω άρθρο αναδημοσιεύτηκε και στο δικό μας Blog στις 12 Ιανουαρίου 2011 με τίτλο: «Μόνο χρέη παρέλαβε ο Πυθαγόρας… σύμφωνα με δημοσίευμα»... 



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ 12/1/2011

Την ώρα που καλά καλά δεν σχημάτισε εικόνα η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, αφού οι υπηρεσίες ακόμα τροφοδοτούνται με στοιχεία, κάποιοι προσπαθούν «δημοσιογραφώντας» να προκαταλάβουν εξελίξεις.

Κύριε δημοσιογράφε της εφημερίδας το παρόν, σε ότι αφορά το Δήμο Φυτειών μπορώ να σας πληροφορήσω πως δεν είναι χρεωμένος. Μπορώ επίσης να σας πληροφορήσω ότι «παρέδωσε ταμείο» στο νέο Δήμο Ξηρομέρου με χρηματικά διαθέσιμα καθώς και βεβαιωμένα έσοδα που υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσεις του.

Προσωπικά ως Δήμαρχος Φυτειών αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου σας διαβεβαιώνω επίσης, ότι δεν έχω ανάγκη κανενός είδους κάλυψη, ούτε από την αντιπολίτευση όπως λέτε, αλλά ούτε και από την πλειοψηφία και η θέση μου στο νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Ξηρομέρου είναι ξεκάθαρη και μία. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ


Υ.Γ: ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS (Το BLOG μας, σαφώς αναφέρει για το εν λόγω άρθρο, πως πρόκειται για αναδημοσίευση, αφού αναγράφει στο τέλος την αρχική πηγή και δεν νομίζoυμε ότι χρειάζεται περαιτέρω διευκρινήσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο