Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμιωτών (Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας)


Κυκλοφορεί το 23ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμιωτών Αιτωλοακαρνανίας, με πλούσια ύλη, με ενδιαφέροντα νέα και αξιόλογα άρθρα για το χωριό Δρυμός του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και με κεντρικό θέμα: Το μεγάλο στοίχημα του νέου δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου...


Στη πρώτη σελίδα επίσης υπάρχουν τα θέματα: Σε χωματερή κινδυνεύει να μετατραπεί η παραλία της Σάλτινης μετά την ανεξέλεγκτη εναπόθεση σκουπιδιών από τους κατοίκους, να συνεχιστούν οι αναπλάσεις των πλατειών του Δρυμού, πρόταση του Γιώργου Αποστολάκη για συνεδριάσεις του Δ.Σ. σε Κατούνα και Πάλαιρο και ξεχωρίζει μια εκπληκτική συνέντευξη που παραχώρησε ο καταξιωμένος καλλιτέχνης στο χώρο του Δημοτικού Τραγουδιού Γιάννης Κωνσταντίνου στον  αρχισυντάκτη της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο.

Η έκδοση της εφημερίδας είναι δωδεκασέλιδη (12) με πλούσια θεματολογία και οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν: Στις 15 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ακολούθησε συνέλευση με θέμα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα, ορίστηκαν από το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Νίκο Σολδάτο, οι (4) τέσσερις νέοι αντιδήμαρχοι του νέου Δήμου για την δημοτική περίοδο 2011-2012. Πρόκειται για τους: Φερεντίνος Θύμιος, Κομποτιάτης Παναγιώτης, Τζαβαλάς Δημήτριος και Γούδας Μιχαήλ, τα μέλη επιτροπών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, την συνέντευξη του δημάρχου Νίκου Σολδάτου στην εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ», προτεινόμενα έργα για την Τοπική Κοινότητα Δρυμού, Η Μάχη του Λουτρακίου Κατούνας του Νίκου Μήτση, ο δημοτικός συνδυασμός «Λαική συσπείρωση Ακτίου-Βόνιτσας» και το πρόγραμμα του μέσα από το Δημοτικό συμβούλιο, μήνυμα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννη Μ. Λιότσου, κ.α.

Να μην ξεχάσετε τον ετήσιο χορό του συλλόγου Δρυμιωτών, στο Κέντρο «ΜΠΑΜΠΗΣ» Όθωνος 26 Κηφισιά, το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011. Πληροφορίες: Παναγιώτης Καλός, τηλ: 6979335501.

Όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν την εφημερίδα στέλνοντας τα στοιχεία τους στη διεύθυνση: Τα νέα του Δρυμού, Κίρκης 2, 16232 Βύρωνας, ή στέλνοντας e-mail: kutruge@otenet.gr  ή επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Καλό Πάνο: 6979335501 και τον αρχισυντάκτη και ψυχή της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο: 6974480337.

Εσείς που διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή στο Blog Δρυμός: http://cpt.pblogs.gr/





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο