Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Με νίκη το... κύκνειο άσμα του Νταλακούρα στον πάγκο του Παναιτωλικού

Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναιτωλικού έδωσε χθες Κυριακή ο Γιάννης Νταλακούρας και το οποίο ήταν νικηφόρο επί της Ηλιούπολης με 2-0. Ο κόσμος τον καταχειροκρότησε και τον ευχαρίστησε για την μεγάλη πρόσφορα του, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι άφησε την ομάδα στη δεύτερη θέση και να καλωσορίσει το νέο προπονητή Μπάμπη Τεννέ που αναλαμβάνει από σήμερα...


Ο Παναιτωλικός έχασε πέναλτι (9’ Θεοδωρίδης), είχαν δοκάρια (35’ Θεοδωρίδης, 92’ Καραμαλίκης) και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 57’ λεπτά για να σκοράρει, με τον Μπαϊκαρά. Ο Θεοδωρίδης πήρε το αίμα του πίσω για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε, σκοράροντας με εντυπωσιακό σουτ στο 81’, ένα γκολ που ήταν το 4ο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρώην –πλέον- τεχνικός των "κυανοκίτρινων", Γιάννης Νταλακούρας, συνεχάρη τους πρώην παίκτες του για τη βαθμολογική συγκομιδή τους και ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα για τη συνεργασία που είχαν.
"Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες που φτάσανε τον Παναιτωλικό σε αυτό τον πρώτο γύρο στους 38 βαθμούς. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα μέσα στην ομάδα. Παραδίδω την ομάδα σε μια καταξιωμένη θέση, τη δεύτερη και σε έναν καταξιωμένο προπονητή", ήταν τα λόγια του Νταλακούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο