Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (62) της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου

Στην πλούσια ύλη της δωδεκασέλιδης και άρτια επιμελημένης εφημερίδας, «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», τεύχος 62, που εκδίδεται με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι», αναδεικνύονται στοχευμένα θέματα….


που απασχολούν την επικαιρότητα του Ξηρομέρου, που αναδεικνύονται από τους συντάκτες της με μεστή γραφή και αντικειμενικότητα.
Οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν:

Ένα καταπληκτικό αφιέρωμα για τον ποταμό Αχελώο και την εκτροπή της ντροπής, για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τους νέους τοπικούς άρχοντες στους Δήμους του Ξηρομέρου, ένα σπουδαίο άρθρο που ακουμπά την κοινωνία μας σήμερα «Τα θλιμμένα μας Χριστούγεννα και οι ασύμμετρες απειλές», για το φαινόμενο των ζωοκλοπών στην ενδοχώρα του Ξηρομέρου, για την ερημοποίηση στο Ξηρόμερο, για το Φράγμα Αχυρών και τι γίνεται με τα γυψοφόρα κοιτάσματα του πρώην Δήμου Μεδεώνος.

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τις Ιστορικές ανιχνεύσεις του συγγραφέα Νίκου Μήτση, που αναφέρονται σε νέα ντοκουμέντα για τον ήρωα του 1821 από την Κωνωπίνα, Κωσταντή Γριβογιώργο.

Στην αρθογραφία της εφημερίδας και στα «Ανεμο-λόγια» θα διαβάσετε για τις ιδιαιτερότητες που επικρατούν στις τοπικές κοινωνίες κατά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, για τις εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων του Ξηρομέρου, για την Κοπή της Πίτας των Κωνωπινιωτών καθώς και για την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, για τον εορτασμό της Παναγιάς (εκκλησίας του χωριού της Κωνωπίνας), για τον επικείμενο εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου, για την χοροεσπερίδα του Συλλόγου της Κωνωπίνας.

Η εφημερίδα του Συλλόγου της Κωνωπίνας, πάντα έχει κάτι πει, και εμείς πάντα θέλουμε να την διαβάζουμε και σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Όποιος φίλος μας δεν την έχει λάβει μπορεί να γραφτεί συνδρομητής, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Κωστόπουλο, τηλ: 6945-719334 ή με τον διευθυντή σύνταξης Χολή Θεόδωρο, τηλ: 6974-251161, για να του αποσταλεί αμέσως.

Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας»που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.konopinaps.gr  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο