Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Εντυπωσίασε ο Παναιτωλικός, νικώντας με 4-0 τον Αγροτικό Aστέρα

Τα γκολ:
(7' Γκούρμα, 68' Καούνος, 83' Θεοδωρίδης, 90' Μπελεβώνης)
Την πιο ευρεία νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναιτωλικός, που φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Αγροτικό Αστέρα... 
 Ο Γκούρμα άνοιξε το σκορ στο 7’ με κεφαλιά, ενώ στο 40’, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Αγρινίου, όταν ο Γ. Παπαδόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Δημητρόπουλου. Στο 64’, ο Μουμίν αιφνιδίασε τον Γουναρίδη, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του τελευταίου, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα, ο νεοεισελθών Καούνος διπλασίασε τα τέρματα του παιχνιδιού. Στο 74’, η αριθμητική ισορροπία επανήλθε όταν ο Μουμίν αποβλήθηκε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν. Αντ’ αυτού, ο Παναιτωλικός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τον Θεοδωρίδη (απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 83’) και τον Μπελεβώνη (δυνατό σουτ από τα δεξιά στο 90’).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Ρότσα, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μουμίν, Μπουμάλ (55' Παππάς), Μπαϊκαρά (65' Καούνος), Θεοδωρίδης, Γκούρμα (81' Μπελεβώνης).
Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Αγγελόπουλος, Κούτσης (21' Μπεκιάρης), Μερεσιώτης (32' Σαμουηλίδης), Ναλμπάντης, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σαπάνης, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Γκόμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο