Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Στραβοπάτησε ο Παναιτωλικός, που ηττήθηκε από τον Διαγόρα με 2-0


Ένα άσχημο απόγευμα πέρασε σήμερα στη Ρόδο, ο Παναιτωλικός που έμεινε μακριά από τις καλές αποδόσεις και επιδόσεις και απογοήτευσε. Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και τελικά ηττήθηκε με 2-0….

Ο Διαγόρας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού κι έφτασε τους 34 βαθμούς, ένα μόλις λιγότερο από τους αγρινιώτες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση και 4 πάνω από τον ΟΦΗ. Οι ροδίτες είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ταραχούλσκι, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μόλις στο πρώτο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ διπλασίασε τα τέρματα του Διαγόρα, με κεφαλιά στο 68'.

Στο 79’ αποβλήθηκε ο Κούσας του Παναιτωλικού

Διαγόρας: Ταμπάσης, Εξουζίδης, Χατζόπουλος, Πλάτανος, Ζουρούδης, Σαλαμαστράκης (85' Καμινιώτης), Γεωργίου (90' Πεταυράκης), Σπάρταλης (81' Ζλάτκοβιτς), Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Κούσας, Δέντσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μουμίν (60' Ρότσα), Παλαιολόγος (73' Μπουμάλ), Γκούρμα, Καούνος (73' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο