Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Εντοπίστηκαν οι 3 ζωοκλέφτες που ρήμαξαν στάβλο στην Κατούνα.

Μόλις ο 48χρονος κτηνοτρόφος από την Κατούνα κατήγγειλε την κλοπή που έγινε στο στάβλο του, τις βραδινές ώρες από Τετάρτη προς Πέμπτη (28/29-12-2010), στο αστυνομικό τμήμα Κατούνας, οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν έρευνες στην περιοχή για να εντοπίσουν το κλεμμένο κοπάδι και τους δράστες.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες σε χρόνο- ρεκόρ και δεν άργησαν να εντοπίσουν σε κοντινό χωριό τους ζωοκλέφτες, ενώ τα περισσότερα ζώα εντοπίστηκαν σε μαντρί στις Φυτείες και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Μάλιστα οι ζωοκλέφτες είχαν προλάβει μέσα στο περιφραγμένο χώρο και είχαν σφάζει δυο αρνιά.
Η Αστυνομία Κατούνας σχημάτισε δικογραφία για τρία άτομα για την ζωοκλοπή, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου.
.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) Ελλήνων ηλικίας 60, 23 και 21 ετών αντίστοιχα οι οποίοι από κοινού ενεργούντες νυχτερινές ώρες της 28/29-12-2010 στην Κατούνα, αφαίρεσαν από αφύλακτο στάβλο ιδιοκτησίας 48χρονου κτηνοτρόφου από την Κατούνα, δώδεκα (12) αρνιά, τρείς (3) πάπιες και είκοσι πέντε (25) κότες συνολικής αξίας δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.
Κατασχέθηκαν δέκα (10) αρνιά, τρείς (3) πάπιες, είκοσι πέντε (25) κότες και δύο (2) δέρματα αρνιών τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα
. Σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος προαναφερομένων δραστών οι οποίοι δε συνελήφθησαν εντός ορίων αυτοφώρου υποβλήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο