Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ωραία εμφάνιση και νίκη εκτός έδρας του Παναιτωλικού, που επιβλήθηκε του Ιωνικού με 2-0.


Με τον αέρα του πρωταθλητή και πρωτοπόρου ο Παναιτωλικός διέλυσε τον Ιωνικό στην Νίκαια με 0-2 και σκόρερ τους Παππά και Γκούρμα στη καλύτερη φετινή του εμφάνιση.
Παρόλο που το παιχνίδι δεν άρχισε με τον ομαλότερο τρόπο, με επεισόδια εκτός και εντός γηπέδου και την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα, την απόφαση να μην επιτραπεί στους φιλάθλους του Παναιτωλικού να δουν από κοντά το παιχνίδι, ο Παναιτωλικός πρόσφερε θέαμα και ουσία στο σημερινό παιχνίδι.
Όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν πολύ καλή απόδοση, όμως μπορούμε να πούμε πως ο Παππάς και ο Μπαϊκαρά έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση.
Την καλύτερή το εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Football League πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο στην Νίκαια με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού. Πολύ γρήγορο ρυθμό με καλή κυκλοφορία και πολλούς παίχτες σε καλή μέρα.
Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή με τον Χάρη Παππά να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παλαιολόγου στο 12’ στην Τρίτη επίσκεψη του στην περιοχή του Ιωνικού.
Ακολούθησαν και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες με κάποιες να χαρακτηρίζονται «κλασσικές» , πάνω από 10 μέχρι του ημιχρόνου. Ο Ιωνικός φάνηκε ακίνδυνος και απλός παρατηρητής της πολύ καλής απόδοσης του Παναιτωλικού. Πολύ εύκολο έργο για την άμυνα του Παναιτωλικού καθώς ο Κούσας και Αναστασιάδης δεν απειλήθηκαν καθόλου. Οι Ρότσα , Παππάς και Μπαϊκαρά πολύ καλοί για τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναιτωλικού.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τέλειωσε και το πρώτο καθώς ο Παναιτωλικός συνέχισε να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Έτσι ήρθε φυσιολογικά το 0-2 με τον Μάριο Γκούρμα να σουτάρει και να σκοράρει για την ομάδα του Παναιτωλικού, δίνοντας ένα πολύ δυνατό προβάδισμα. Παράλληλα έδιωξε και το άγχος 0-1 καθώς μόνο ασφαλές σκορ δεν ήταν (βλ. με Δόξα Δρ. εντός). Μετά την επίτευξη του 2ου τέρματος ο Παναιτωλικός θέλησε να αυξήσει κι’ άλλο το σκορ και να φτάσει σε μια επιβλητική νίκη αλλά στο τελευταίο 10λεπτο ο ρυθμός έπεσε και έτσι το σκορ έμεινε στο 0-2.
Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού (Νταλακούρας): ΤΖΕΝΑΜΟ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΚΟΥΣΑΣ , ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ , ΓΚΟΛΙΑΣ , ΜΟΥΜΙΝ (51΄ ΓΚΟΥΝΚΕΛ), ΔΕΝΤΣΑΣ , ΡΟΤΣΑ , ΜΠΑΪΚΑΡΑ , ΠΑΠΠΑΣ (77′ ΜΠΟΥΜΑΛ), ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ (48΄ ΓΚΟΥΡΜΑ).
Πηγή: http://allsportsagrinio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο