Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» χαιρετίζει τους ψηφοφόρους της στο δήμο και την περιφέρεια που έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μια σημαντική ισχυροποίηση των δυνάμεών μας σε ποσοστά και ψήφους.
Ιδιαίτερα επικροτεί τη στάση όσων για πρώτη φορά έκαναν το βήμα και στήριξαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια ξεπερνώντας ψευδοδιλλήματα και εκβιασμούς και έστειλαν σαφές μήνυμα αντίστασης και απόρριψης της αντιλαϊκής πολιτικής, διάθεση ανατροπής της.
Η ενίσχυση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» δημιουργεί νέες απαιτήσεις από τα λαϊκά στρώματα, μας φορτώνει με μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις για την αγωνιστική συσπείρωση των ανθρώπων του μόχθου. Θα το παλέψουμε.
Συνεχίζουμε δυναμικά και στο δεύτερο γύρο των εκλογών όπου υπάρχουν, καταδικάζοντας και πάλι τους εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής ψηφίζοντας λευκό ή άκυρο.
Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» απευθύνει κάλεσμα σε όσους προβληματίστηκαν να την στηρίξουν αλλά τελικά δεν την ψήφισαν για διάφορους και επιμέρους λόγους, όπως και σε αυτούς που θέλησαν με την αποχή να εκφράσουν την αντίθεσή τους και την καταδίκη τους προς τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα γιατί τα μέτρα που πήραν αλλά και αυτά που ετοιμάζονται να πάρουν θα οξύνουν περισσότερο τα λαϊκά προβλήματα.
Καμία αυταπάτη για τις διαθέσεις και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και της ΝΔ. Έχουν ταχθεί να υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων. Η πολιτική αυτή δεν παίρνει μερεμέτια που θα την κάνουν φιλολαϊκή, μόνο ανατρέπεται.
Οι εκλεγμένοι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με τους εκατοντάδες συνυποψήφιους τους για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο