Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κυριάκος Κωνσταντίνος, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Λύτρα.

Ο Κυριάκος Κωνσταντίνος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του νέου Δήμου Ξηρομέρου,με τον συνδυασμό "Μέτωπο Αλλαγής-ανάπτυξη τώρα" του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Λύτρα.
.
Γεννήθηκε το 1971 στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου και προέρχεται απο αγροτική οικογένεια. Γιος του Βασίλη Κυριάκου(Λιαρούκας) και της Θεοδώρας Κυριάκου το γένος Ζορμπά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αστακού το 1988. Συνέχισε τις σπουδές του και σήμερα είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος με ειδίκευση στην φυτική παραγωγή.
Εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος στο Πλατυγιάλι, είναι μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Ξηρομέρου και είναι Γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης του Π.Α.Σ.Ο.Κ. Αστακού από το 2005 εώς σήμερα.
.
Είναι παντρεμένος με την Παυλίνα Σεβασλίδου, εργαζόμενη στο μικροβιολογικό τμήμα, του Κέντρου Υγείας Αστακού. Έχουν δύο παιδιά, την Θεοδώρα και τον Βασίλη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει με την οικογένεια του στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα προβλήματα της περιοχής, μικρά και μεγάλα.
Είναι ικανός, μαχητικός και διατεθειμένος να βοηθήσει όλους τους συνδημότες του.
.
Ο Κυριάκος Κωνσταντίνος είναι το νέο στίγμα στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λύτρα και έχει να δηλώσει τα εξής σχετικά με την υποψηφιότητα του: "Φίλοι συμπολίτες, η ώρα των εκλογών, είναι ώρα ευθύνης όλων μας. Πρέπει ο καθένας μας, με συναίσθηση ότι η ψήφος μας επηρεάζει το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, να αποφασίσει υπεύθυνα ποιο πρόγραμμα, ποια πρόσωπα, ποιος επικεφαλής μπορεί να βγάλει τον τόπο μας από την πολύπλευρη κρίση. Να ανοίξει ορίζοντα προς το μέλλον. Δεσμεύομαι απέναντι σας, ότι ο αγώνας μου θα είναι καθημερινός και θα δικαιώσω τις προσδοκίες σας για ένα Ξηρόμερο έτσι όπως το θέλουμε,έτσι όπως το ονειρευόμαστε."

Πηγή: http://kkuriakos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο