Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η ψήφος μας να πιάσει τόπο


Σήμερα Κυριακή καλούμαστε να εκλέξουμε νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και νέο Δήμαρχο στους 2 δήμους του Ξηρομέρου. Η ετυμηγορία μας θα σηματοδοτήσει την πορεία του τόπου μας προς την ανάπτυξη, την ευημερία και πρόοδο των συνδημοτών μας. Για να γίνει όμως η σηματοδότηση προς την ορθή κατεύθυνση και με ρυθμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τόπου μας και στις προσδοκίες μας, πρέπει να κάμουμε καλή χρήση της ψήφου μας, ώστε η ετυμηγορία μας να οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα κάνουμε όμως καλή χρήση της ψήφου μας, εάν όταν βρεθούμε μπροστά στην κάλπη, βάλουμε μπροστά το συμφέρον του τόπου μας, που είναι και το δικό μας συμφέρον. Να ψηφίσουμε για Περιφερειάρχη και Δήμαρχο εκείνον που διαθέτει τα εχέγγυα ότι έχει τη δυνατότητα να αριστοποιήσει τα μέσα που θα έχει στη διάθεσή του, ώστε να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Όλοι λοιπόν σήμερα Κυριακή πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες και αφού αξιολογήσουμε τις προτεινόμενες αυτοδιοικητικές λύσεις, να ψηφίσουμε εκείνους που πιστεύουμε ότι θα προκύψει η μεγαλύτερη ωφέλεια για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο