Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η Κατούνα έδωσε μήνυμα νίκης στο Νώντα Τάνταρο για τις εκλογές της Κυριακής.







Η Κατούνα έδωσε το μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νώντας Τάνταρος στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση χθες στην πλατεία της Κατούνας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Προσφοράς», στην ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού έχοντας απέναντί του, τους κατοίκους που τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στις προτεραιότητες του συνδυασμού του, έθιξε τα τοπικά προβλήματα παρουσιάζοντας τις λύσεις που ο ίδιος προτείνει και τους κάλεσε να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο συνδυασμό «Συμμαχία Προσφοράς» και να αγωνιστούν για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Στην τελική ευθεία για τη νίκη
Ο Νώντας Τάνταρος θα κλείσει σήμερα Παρασκευή τον προεκλογικό του αγώνα, με ανοιχτή συγκέντρωση και με την παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού του με κεντρική ομιλία στη Βόνιτσα στις 7:30 μ.μ. Στο συνδυασμό του Νώντα Τάνταρου υπάρχει ενθουσιασμός αλλά και η αγωνιστική διάθεση για μεγάλη νίκη στο νέο Δήμο Ακτίου –Βόνιτσας καθώς βλέπουν τη μεγάλη αποδοχή και ένθερμη υποδοχή που απολαμβάνει ο υποψήφιος δήμαρχος στις περιοδείες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο