Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο Προδρομίτης Γρηγόρης, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Βόνιτσα με τον Νίκο Σολδάτο

ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ

Γεννήθηκα στη Βόνιτσα
Αιτωλοακαρνανίας, γιός του Ζώη και της Μαρίας Προδρομίτη. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας και από το 1993 έως και την σήμερον εργάζομαι στη ΔΕΗ, πιο συγκεκριμένα:
Από το έτος 1993 έως 1999 στη Γενική Διεύθυνση Διανομής (Περιοχή Πειραιά).
Από το 1999 έως 2000 στη Γενική Διεύθυνση Μεταφοράς (ΔΕΜ).
Το 2000 ήμουν από τους πρώτους υπαλλήλους της ΔΕΗ που στελέχωσαν το (ΔΕΣΜΗΕ) Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Από το 2001 που επανήλθα στη ΔΕΗ έως και την σήμερον εργάζομαι στη Διεύθυνση Υδροηλεκτρικής Παραγωγής (ΔΥΗΠ) στο γραφείο προσωπικού.
Έχω παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια και πολλές ημερίδες σχετικά με τους Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς Παραγωγής της ΔΕΗ.

Αγαπητοί συνδημότες,
Θεώρησα μεγάλη τιμή, την πρόσκληση του φίλου μου ΝΙΚΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ να συμμετέχω στο συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας.
Με αίσθημα ευθύνης μακριά από κάθε προσωπική φιλοδοξία και πέρα από στενά κομματικά κριτήρια, ζητώ την υποστήριξή σας σ’ αυτόν τον αγώνα.
Σας δίνω προσωπικά την υπόσχεση, ότι θα εργαστούμε σκληρά, μεθοδικά, με σχέδιο και όραμα, ώστε να αξιοποιήσουμε τα τεράστια παραγωγικά και φυσικά προνόμια που διαθέτει ο τόπος μας.
Υπόσχομαι μέχρι σήμερα να διατηρήσω άμεση επαφή και επικοινωνία με όλους σας.

Σας ευχαριστώ,
Προδρομίτης Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο