Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Γεωργούσης υποψήφιος σύμβουλος με τον Νώντα Τάνταρο.

Ο Γιάννης Γεωργούσης, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Μεδεώνος, πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές στο νέο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, με το Συνδυασμό «Συμμαχία Προσφοράς» με υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Νώντα Τάνταρο.
.
Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης του θητείας στο Δήμο Μεδεώνος 2004-2010 έχει σημαντική προσφορά στα δημοτικά πράγματα του τόπου αφού στο χωριό τον Αετό επιτελέστηκαν πολλά και σημαντικά έργα με κορυφαία το αποχετευτικό σύστημα (όμβρια – ακάθαρτα), η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και η ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων μέσα στο χωριό.
Άλλα έργα είναι: η διαμόρφωση και ανάπλαση του χειμάρου «ρέμα» για την αποτροπή πλημμυρών, έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων, αλλαγή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αντλιοστασιου, η διάνοιξη των ομβροδεξαμενών και περίφραξη, η συντήρηση αγροτοδασικών δρόμων, η βελτίωση των επαρχιακών οδών, κ.α.
.
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά του στον Αετό Ξηρομέρου, αγρότης στο επάγγελμα, είναι παντρεμένος με την Χαρά Κατσιγιάννη και έχουν δύο παιδιά την Φρόσω και τον Σπύρο. Ξεκίνησε από νεαρή ηλικία την δράση του και σε ηλικία 15 ετών ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του χωριού και στη συνέχεια έπαιξε σε πολλά σωματεία του νομού. Ασχολήθηκε με τα κοινά και διετέλεσε γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μεδεώνος για πολλά χρόνια, ασχολείται με το συνεταιριστικό κίνημα και ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό μέσα από την ομάδα «Α.Ο. Αετός».
.
Με γνώμονα την αγάπη για την ανάπτυξη του τόπου του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2002. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2002 κατά την οποία διετέλεσε Αντιδήμαρχος και επανεξελέγη τον Οκτώβριο του 2006 κατά την οποία διετέλεσε για δυο χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
.
Η εμπειρία την οποία απέκτησε από την πολυετή του συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεδεώνος, από την καθημερινή του επαφή με τον Δημότη και από την αγωνιστική συμμετοχή του σε όλα τα δρώμενα του τόπου, μας παρέχει τη βέβαια πεποίθηση ότι μπορεί να μας εκπροσωπήσει επάξια στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο