Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Σφοδρή επίθεση Πυθαγόρα Σαμαρά σε Γιάννη Λύτρα

Συνεχίζει να προσβάλει κατάφορα τους Δημότες του Ξηρομέρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αστακου κ. Γιάννης Λύτρας αφού χθες σε απόσπασμα ομιλίας του, που έπαιξε η τηλεόραση του Αχελώου, τους απέδωσε το χαρακτηρισμό τον εξαγορασμένων με 30 και με 40 ευρώ. Τον καλούμε να αναφέρει ονόματα και διευθύνσεις αλλιώς θα είναι ένας απλός πολιτικός συκοφάντης που μπροστά στο διακαή του πόθo να εκλεγεί σε κάποιο ανώτερο αξίωμα (αφού μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταφέρει), χρησιμοποιεί ως όπλα του λάσπη και μόνο λάσπη. Στο ίδιο απόσπασμα ο κ. Λύτρας είπε πως εκείνος δεν έχει αυτή τη δυνατοτητα (να αγοράσει σταυρούς δηλαδή), αφού είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση με τους Ξηρομερίτες.
Αλήθεια κύριε Λύτρα οι Ξηρομερίτες έχουν αυτοκίνητα 6.000 κυβικών, έχουν 4 ακίνητα και σκάφος;
Ποιον Ξηρομερίτη άλλον γνωρίζετε που να έχει πάρει καμιά εικοσαριά χρόνια αντιμισθίες και ποιος Ξηρομερίτης αποζημιώθηκε με κάποιες χιλιάδες ευρώ από μεγάλο οργανισμό που διεύθυνε;
Από την άλλη κ. Λύτρα για να αποκτήσεις κάτι .....πρέπει να έχεις δουλέψει κιόλας!
Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Λύτρα στην τηλεοπτική του εμφάνιση όταν ερωτήθηκε για το τι έχει προσφέρει στο Ξηρόμερο μέσα από το πέρασμα του στην εικοσαετή πολιτική του πορεία να απαντά εμφανώς αμήχανα πως ήταν πρόεδρος σε ένα μαθητικό Σύλλογο! κ. Λύτρα οι Ξηρομερίτες έχουν αποφασίσει και θα αρκεστούν στην προ εικοσαετίας συμβολή σας .....και σας ζητούν απλά να σταματήσετε να συκοφαντείτε τον τόπο και τους ανθρώπους του!

Απο το γραφείο Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Π. Σαμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο