Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα, μιλάμε εμείς...

Αύριο Κυριακή κρίνεται το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος στον νέο Καλλικρατικό Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Όπως όλοι θα γνωρίζετε οι δυο υποψήφιοι που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο είναι ο κ. Γ. Αποστολάκης που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ν. Σολδάτος, από τη Ν.Δ.
.
Στον πρώτο γύρο θεωρώ ότι κάναμε το χρέος μας απέναντι στον ανεξάρτητο κ. Νώντα Τάνταρο και τον κ. Νίκο Μωραίτη που υποστηριζόταν από το ΚΚΕ.
.
Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Τώρα είναι η ώρα για να κάνουμε περισσότερα.
.
Πρέπει λοιπόν αύριο Κυριακή να πάρουμε την απόφαση για το που θέλουμε να πάει η περιοχή μας, πώς, αλλά κυρίως με ποιόν μπροστάρη της προσπάθειας για ανάπτυξη του Δήμου Μεδεώνος και της Κατούνας.
.
Κάθε ψήφος μετράει πλέον. Και νομίζω ότι το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στο τόπο μας, στη γενέτειρα, στην ιστορία, στο χωριό μας.
.
Ας μην ξεχνάει κανείς το τι έγινε με την ονομασία του νέου Δήμου. Ας μην ξεχνάει κανείς την κλοπή της ονομασίας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ» που ενώ στην αρχή δόθηκε σε μας, ξαφνικά βρέθηκε στον Αστακό, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και εντιμότητας.
.
Ας μην ξεχνάει κανείς ότι το αρχικό σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες ανέφερε Δήμος Ξηρομέρου με έδρα την Βόνιτσα και τι έγινε μέσα σε ένα βράδυ.
.
Όποιος εξακολουθεί να νοιώθει την αδικία, τότε οφείλει να έρθει, αλλά και αυτούς που στον πρώτο γύρο μπορεί να ψήφισαν κάποιον άλλον συνδυασμό και να ψηφίσουν.
.
Να ψηφίσουμε για τον τόπο μας. Για την Κατούνα μας.
.
Ας ξεχάσουμε επιτέλους τις όποιες κομματικές γραμμές μπορεί να υπάρχουν και ας κάνουμε το σωστό για τον τόπο μας.
.
Ο καθένας μας ας επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, γνωρίζοντας όμως ότι την όποια επιλογή του θα την κουβαλά μαζί του για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.
.
Ας επιλέξουμε με σύνεση διότι μετά την απομάκρυνση από την κάλπη... ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Η συντακτική ομάδα
του Blog
ΜΕΔΕΩΝ-ΚΑΤΟΥΝΑ PRESS
Πηγή: http://medewnpress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο