Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας υποψήφιος σύμβουλος με τον Γιάννη Λύτρα

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του νέου δήμου Ξηρομέρου με το συνδυασμό «Μέτωπο αλλαγής-ανάπτυξη τώρα» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Λύτρα θα είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας.
Νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο
και στην τοπική πολιτική σκηνή, αλλά με μεγάλη προσφορά στην ανάδειξη και πνευματική – πολιτιστική προβολή του τόπου μας, ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας, γεννήθηκε το 1970 στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου του νομού Αιτωλοακαρνανίας από γονείς αγρότες.
Πέραν της γνωστής και αξιοσημείωτης προσφοράς του στο πολιτιστικό κομμάτι του τόπου μας, πρόκειται ασφαλώς για έναν νέο άνθρωπο με ξεχωριστό ήθος και χαρακτήρα, στοιχεία τα οποία τον έχουν καταξιώσει όχι μόνο στην περιοχή καταγωγής του (Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου ) αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου.
Πατέρας του είναι ο Δημήτριος Γεωργούλας και μητέρα του η Καλλιρρόη Γεωργούλα το γένος Σάββα. Το 1988 αποφοίτησε το Λύκειο Αστακού, είναι Αστυνομικός και υπηρετεί στην Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών.
Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Χρυσοβίτσας.
Είναι παντρεμένος με την Γκραζίνα Γεωργούλα το γένος Πουάτεκ και έχει αποκτήσει δύο παιδιά την Καλλιρρόη και τον Δημήτρη.
.
Aναλυτικά η δήλωσή του είναι η κάτωθι: «Η νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση, αλλάζει τα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση φέρνοντας νέες πρακτικές και αντιλήψεις σε ότι αφορά τη σχέση Κράτους και Πολίτη.
Με την υποψηφιότητα μου, με τον συνδυασμό «Μέτωπο αλλαγής-ανάπτυξη τώρα» του αυριανού Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Λύτρα, θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου. Ζητώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, ζητώ την ψήφο τους, ζητώ τη δύναμη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο