Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Γιώργου Μπαρμπαρούση υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον Γ. Λύτρα.

Φίλη συνδημότισσα, φίλε συνδημότη,
του νέου Δήμου Ξηρομέρου,

Οι επερχόμενες εκλογές σηματοδοτούν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ο «Καλλικράτης» φιλοδοξεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.
Με όπλο την εμπειρία μου, που αποκόμισα από την προηγούμενη θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος Αστακού, αλλά και το δυναμισμό στη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων κατέρχομαι στις εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Μέτωπο Αλλαγής-ανάπτυξη τώρα" του υποψηφίου δημάρχου κ. Γιάννη Λύτρα.
Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Γιάννη Λύτρα παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες για όλους μας, γιατί στο πρόσωπό του διέγνωσα έναν άνθρωπο, με όραμα, ιδέες και διάθεση για προσφορά στον τόπο.
Γιατί πιστεύω ότι όλοι εμείς που κατοικούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας και να τον παραδώσουμε καλύτερο στα παιδιά μας.

Φίλες και φίλοι,
Σας καλώ όλους να στηρίξετε το "Μέτωπο Αλλαγής-ανάπτυξη τώρα" και τον Γιάννη Λύτρα, το συνδυασμό που εγγυάται ανάπτυξη, ίσες ευκαιρίες για όλους, σε έναν ήρεμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα με ήθος, χωρίς ακρότητες, με σεβασμό στα πρόσωπα και στους θεσμούς.
Σας καλώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο νέο μας δήμο. Όραμα μου και ταυτόχρονα πρόκληση για όλους μας είναι ένας ισχυρός Δήμος Ξηρομέρου που θα παρέχει υψηλό βιοτικό επίπεδο στους ανθρώπους που διαβιώνουν σε αυτόν με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.
Δηλώνω παρών σ’ αυτή τη μάχη του δήμου μας για το μέλλον που του αξίζει.

Με εκτίμηση
Μπαρμπαρούσης Γιώργος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο