Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα της Φρόσως Δελή, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον Γ. Λύτρα.


ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) ΠΑΝ. ΔΕΛΗ: «Με γνώση και εμπειρία για την ανάπτυξη του τόπου μας»

Αγαπητέ συνδημότη / συνδημότισσα
,

Με την ευκαιρία της συμμετοχής μου στο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Λύτρα «Μέτωπο Αλλαγής – Ανάπτυξη τώρα», ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου, παίρνω το θάρρος να σου συστηθώ, ελπίζοντας πως με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσεις για μένα μια ελάχιστη άποψη.
Γεννήθηκα στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου και είμαι κόρη της Γιαννούλας και του Παναγιώτη Δελή. Είμαι μητέρα δύο αγοριών 28 (με νοητική υστέρηση) και 16 χρόνων αντίστοιχα.
Αποφοίτησα από το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών , απέκτησα πτυχίο πληροφορικής του τμήματος αναλυτών – προγραμματιστών, καθώς και πτυχίο Αγγλικής γλώσσας Proficiency.
Από την εικοσαετή υπηρεσία μου ως στέλεχος στις εταιρείες Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΔΕΚΟ) και ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. απέκτησα μεγάλη εμπειρία και γνώση στην διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.
Τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Νομό Αιτωλ/νίας. Από το 2000 έχω συμβάλλει ενεργά στον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό του Νομού Αιτωλ/νίας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και στην καθιέρωση των Κοινωνικών και Προνοιακών Δομών στο Νομό.
Από την θέση της διευθύντριας της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε., εργάζομαι στην έρευνα, έγκριση και διαχείριση Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Αγροτικού χώρου (LEADER, ΟΠΑΑΧ κ.α), αλλά και στην ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και υποστήριξη των τοπικών πληθυσμών για την δημιουργία επενδύσεων μέσω αυτών.
Μητέρα η ίδια παιδιού με ειδικές ανάγκες, δραστηριοποιήθηκα έγκαιρα στο χώρο των ευπαθών ομάδων συμβάλλοντας σημαντικά στην πρόληψη και ανακούφιση των επιπτώσεων του κοινωνικού αποκλεισμού, σε οικογένειες που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις.
Με την ιδιότητα της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλ/νίας, συνεχίζω και σήμερα να διεκδικώ προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων, που στόχο έχουν τόσο την επαγγελματική κατάρτιση αλλά και την εξειδίκευση των ανέργων συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Από τη θέση της Νομαρχιακής Συμβούλου Αιτωλοακαρνανίας αλλά και από τη θέση της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. στην «Ε.Τ.ΑΝ.ΑΜ. Α.Ε.», συνέβαλλα στην διεκδίκηση πόρων και στην ιεράρχηση αναπτυξιακών προτεραιοτήτων και για την περιοχή του Αστακού και του Ξηρομέρου γενικότερα.

Η μέχρι σήμερα πορεία και εμπειρία μου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελούν την εγγύηση ότι θα εργαστώ για να τα καταφέρω εξίσου καλά, θέτοντας ως στόχους:
- την Ανάπτυξη της περιοχής του νέου Δήμου Ξηρομέρου και
- τη Βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Με την επιστολή μου αυτή σας ζητώ να μου δώσετε την ψήφο σας που για μένα αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και παράλληλα δέσμευσή μου ότι μαζί θα παλέψουμε για την αλλαγή, που ο Δήμος Ξηρομέρου χρειάζεται και στην οποία μπορούμε να συμμετέχουμε με δυναμισμό, γνώση και εμπειρία.
Με εκτίμηση,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Φρόσω Δελή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο