Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Κοντός από Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο καθηγητής Παναγιώτης Κοντός, που ήταν στη θέση του προϊσταμένου Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30), από το 1999, υπέβαλε στις αρχές του Οκτωβρίου την παραίτησή του.
Η παραίτηση του έγινε αποδεκτή. Η ανακοίνωση αποδοχής της παραίτησης έγινε από το νέο πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Θ. Πελεγρίνη και αναφέρει τα εξής:
«Ο Αναπληρωτής Καθηγητής κος Παναγιώτης Κοντός έθεσε στην διάθεσή μου την παραίτησή του από την θέση του Προϊσταμένου Γραμματείας –παραίτηση την οποία έκανα δεκτή. Επιθυμώ και δημοσίως να τον ευχαριστήσω θερμά για την συνεισφορά του στο ίδρυμά μας. Ο κος Κοντός, με τις πολυσχιδείς υπηρεσίες που προσέφερε στο ίδρυμά μας, συνέβαλε κατά τρόπον άκρως αποφασιστικό στην διαμόρφωση της φυσιογνωμίας του πανεπιστημίου μας. Το γεγονός ότι αποτελεί την πλέον αναγνωρίσιμη προσωπικότητα μεταξύ των μελών της κοινότητάς μας αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Εκτιμώ, εν ονόματι της βαθειάς αγάπης του προς το ίδρυμά μας, ότι ο κος Κοντός θα εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά μας, έτοιμος, με την μακράν εμπειρία που διαθέτει, να παράσχει την βοήθειά του όποτε και όπως του ζητηθεί.

Γυρίζομε σελίδα! Μπροστά μας απλώνεται το πέλαγος των προκλήσεων –των αναζητήσεων, των αποφάσεων, των προσπαθειών, των δράσεων, των ρήξεων με το ανεπίκαιρο, το παλιό, και το επιφανειακό. Μπορούμε, όμως! Μένει να κάνομε πράξη τις προθέσεις μας. Δεν έχομε άλλη επιλογή. Γιατί η απόδειξη για το «μπορώ» είναι μόνο μία: το «κάνω».
Ο Πρύτανης
Καθηγητής Θεοδόσιος Ν. Πελεγρίνης
»
Υ.Γ: ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Ο Παναγιώτης Κοντός έχει εκδηλώσει επανειλημμένως την αγάπη του, προς τη περιοχή μας το Ξηρόμερο, καθώς με την βοήθειά του έχουν οργανωθεί δεκάδες παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα σε λογοτέχνες, βραδιές ποίησης και έχει συμβάλλει στα μέγιστα στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Η προσφορά του στο τόπο μας, στην κοινωνία και γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία είναι ανεκτίμητη.
Πηγή: http://www.xiromero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο