Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ: “ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ”

EΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Τ.Κ. 30006 ΤΗΛ. : 2646360500
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
“ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ”

- Το 1984 ήταν τα διαλυτήρια πλοίων και η ίδρυση της πρώτης Ναυτιλιακής Βιομηχανικής περιοχής στην Ελλάδα από την τότε Ε.Τ.Β.Α, πάνω στα ερείπια ενός υποθαλάσσιου πρωτοελλαδικού οικισμού της 3ης χιλιετίας Π.Χ
- ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ.

- Το 1990 ήταν η προσπάθεια της Ελβετικής Εταιρίας C.B.I. για εγκατάσταση μονάδας καταστροφής τοξικών αποβλήτων, των προηγμένων χωρών της Ευρώπης.
- ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ.

- Το 1992 ήταν η προσπάθεια της Εβραϊκής Εταιρίας L.Y.P.S.A. για εγκατάσταση μονάδας παραγωγής « πράσινης βενζίνης » υψηλών οκτανίων και αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων σε δεξαμενές βουτανίου – προπανίου .
- ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ.

- Το 1997 ήταν η θεσμοθέτηση ( με έργα ύψους 44 δις. δρχ. ) του λιμανιού του Πλατυγιαλιού και η μετατροπή του σε εμπορικό – διαμετακομιστικό λιμάνι, πύλη της Ελλάδος προς τη Δύση . . .
- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ.

- Το 2007 ήταν η προσπάθεια της πολυεθνικής εταιρείας EDISON για κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με πρώτη ύλη τον λιθάνθρακα . . .
- ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ.

- Το 2010 ήταν η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης σε συνεργασία με την κυβέρνηση του ΚΑΤΑΡ, για εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με πρώτη ύλη το L.P.G. ( υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο – μείγμα βουτανίου προπανίου – απαγορευμένο για ηλεκτροπαραγωγή λόγω της επικινδυνότητας του.
- οδηγία SEVESO . . . )
-ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΤΥΧΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο