Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο συμπατριώτης μας Γιώργος Γρίνος (δικηγόρος) θα είναι υποψήφιος στο δήμο Αγρινίου, με το συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού.

Ο συμπατριώτης μας, Ξηρομερίτης, Γιώργος Γρίνος (δικηγόρος) θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο νέο διευρυμένο δήμο Αγρινίου, με το συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο-Νέος Δήμος Νέα Εποχή», του Παύλου Μοσχολιού.
Γνωρίζοντας τους δεσμούς, την αγάπη, και το ενδιαφέρον του για το Αγρίνιο, την πλούσια πολιτική και κοινωνική του διαδρομή, την πετυχημένη διαδρομή σαν πρόεδρος του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αγρινίου, πιστεύουμε ότι η υποψηφιότητά του στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, αποτελεί την καλύτερη λύση για τα δημοτικά πράγματα του νέου και μεγάλου δήμου Αγρινίου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΓΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
• Γεννήθηκε το έτος 1955
στον Αετό Αιτωλ/νίας, αλλά μεγάλωσε στην Μπαμπίνη, όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο.
Αποφοίτησε από το Α΄ Γυμνάσιο Αρρένων Αγρινίου (Παπαστράτειο)
Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών σπουδών του δραστηριοποιήθηκε έντονα στο φοιτητικό και πολιτιστικό κίνημα της εποχής.
Μέλος του Συλλόγου φοιτητών της Νομικής Σχολής «Η ΘΕΜΙΣ»
Μέλος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών Αθήνας και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. αυτού την περίοδο 1977-1978
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Αθήνας (1978) και επί σειρά ετών Πρόεδρος και Γραμματέας του Δ.Σ. αυτού. Υπεύθυνος έκδοσης της μηνιαίας εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΩΝ»
Ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ) και αντιπρόεδρος στο πρώτο κεντρικό συμβούλιο αυτής (1982).
Το 1982 εγκαθίσταται στο Αγρίνιο, εγγράφεται στο Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και έκτοτε εργάζεται ενεργά ως Δικηγόρος, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη συμμετοχή του στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φίλων της Οικονομικής Σχολής Αγρινίου» (1986) (μετέπειτα «Φίλων Πανεπιστημίου Αγρινίου») και γεν. γραμματέας στο πρώτο Δ.Σ. αυτού.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου το 1986 με το Γιάννη Βαινά.
Μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αγρινίου από το έτος 1995 μέχρι το 2000.
• Αιρετός Νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑ Αιτωλ/νίας από το έτος 1998 έως το 2002 και αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου τη διετία 2000-2002
• Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου 2007-2010
Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.
Είναι έγγαμος με την Κων/να Τασούλη, πτυχιούχο Οικονομικών Επιστημών και δασκάλα και έχει δύο παιδιά, το Σπύρο και τη Χριστίνα , φοιτητές της Νομικής.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο