Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο Αρχιτέκτονας-Μηχανικός-Πολεοδόμος Πέτρος Νικάκης υποψήφιος με το συνδυασμό του Νώντα Τάνταρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Νώντας Τάνταρος, στη νικηφόρα του πορεία προς τις Δημοτικές εκλογές του 2010, ενέταξε στον συνδυασμό του, «Συμμαχία Προσφοράς» ένα ακόμα άξιο τεχνοκράτη–μελετητή, τον Πέτρο Νικάκη.
Ο Πέτρος Νικάκης γεννήθηκε στο Τρύφο Αιτωλοακαρνανίας από γονείς αγρότες. Είναι δίδυμος αδελφός του επί 16 έτη κοινοτάρχη του Τρύφου Παύλου Νικάκη. Τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στη Κατούνα και την Αθήνα.
Είναι πτυχιούχος Αρχιτέκτονας – Μηχανικός Πολεοδόμος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης από το 1976.
Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφίες της UNESCO και της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης και ειδικεύτηκε στις αναστηλώσεις μνημείων.
Από το 1977 ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού – Πολεοδόμου, είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και συμμετέχει στις επιτροπές χωροταξίας και πολεοδομίας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Τρυφιατών της Αθήνας από την σύστασή του
. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου από το 1987 μέχρι το 1990.
Μαζί με τον αδελφό του Παύλο Νικάκη -που διετέλεσε Κοινοτάρχης- ήταν από τους πρωτεργάτες τις αξιοποίησης των ιαματικών πηγών Τρύφου, με την δημιουργία πρότυπων για την τότε εποχή τουριστικών εγκαταστάσεων και υδροθεραπευτηρίων που λειτουργούν μέχρι σήμερα.
Με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο νίκης του Iατρού Νώντα Τάνταρου φιλοδοξεί με την εμπειρία του να βοηθήσει σαν τεχνοκράτης στην οργάνωση και την σωστή αναπτυξιακή πορεία του νέου διευρυμένου Δήμου Ακτίου και Βόνιτσας.
Πηγή: http://nontastantaros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο