Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε περίπατο στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό και επικράτησε με 3-0.


Σε παράσταση για έναν ρόλο, μετέτρεψε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Football League, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στα Γιάννενα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.
Από την άλλη ο Παναιτωλικός, ο οποίος έκανε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, με την πρώτη ήττα που γνώρισε στο πρωτάθλημα, έπεσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.
Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να απλώσει το παιχνίδι σωστά, είχε κακή συμπεριφορά στη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίθετο, με συνέπεια λόγω πολλών λαθών στην κυκλοφορία και να μην δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά και ήταν συνέχεια εκτεθειμένος στο κέντρο της άμυνας.
Ο Αναστασιάδης δέχτηκε μόλις στο 3' κίτρινη κάρτα η οποία τον επηρέασε αρνητικά, ο δε έτερος κεντρικός αμυντικός ο Εντζενκουέλε ήταν ο χειρότερος του γηπέδου.
Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 40ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν από καταπληκτική μπαλιά του Μπακαγιόκο, ο Τζάνης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με γκολ και με πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον Μπακαγιόκο.
Στο 50' μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Ντε Βισέντι, ο Μπακαγιόκο με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για τους Γιαννιώτες.
Το τελικό 3-0 για τον ΠΑΣ διαμόρφωσε στο 79' πάλι ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά ύστερα από ωραία σέντρα από αριστερά του Τζημόπουλου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Κεϊτά, Ανδράλας, Τζάνης (65' Τζημόπουλος), Ντε Βινσέντι (71' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο (81' Κυριάκος), Σιαλμάς.
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Παλαιολόγος (68' Μπουμάλ), Εντζενκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ (53' Ρότσα), Μπαϊκαρά (46' Καούνος), Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο