Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο ο Παναιτωλικός. Εντυπωσιακός πέρασε και από την Κατερίνη νικώντας με 1-0 τον Πιερικό.

Έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες πέρασαν και από την Κατερίνη νικώντας με 1-0 τον Πιερικό και ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής.
Πλέον οι «κυανοκίτρινοι» με 12 βαθμούς και φυσικά το απόλυτο μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές περιμένουν την αυριανή ημέρα για να ξέρουν αν θα παραμείνουν μόνοι στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δοκιμάζεται στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα.
Στα του ματς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά και παρά λίγο να σημειώσουν γκολ από... τα αποδυτήρια, ωστόσο ο Γκουγκουλιάς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τζενάμο πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33’ με τον Καραμαλίκη, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σέγκου.
Πιερικός-Παναιτωλικός 0-1
33' Καραμαλίκης
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας):
Γουμάγιας, Δήμου, Κοντέων, Γ. Λαζαρίδης, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Μιλόσκοβιτς (75' Κωνσταντινίδης), Μήτρου (34' Αμπράμοβιτς), Πουρτουλίδης (61' Γκόνι), Λόπεζ, Γκουγκουλιάς
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ (62' Δέντσας), Μπουμάλ (72' Ρότσα), Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης (46' Καούνος)
http://www.sportnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο