Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Θα κρίνει τις εκλογές στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας!

Πολλές εκπλήξεις κρύβει τελικά το ψηφοδέλτιο του Γ. Αποστολάκη στο Δήμο Ακτίου! Ο κύριος της φωτογραφίας ακούει στο όνομα Ηλίας Μπάρδης και είναι από την Τρύφου, δεξιός στο φρόνημα και με μεγάλη προίκα σταυρών.
Η ενασχόληση του Ηλία με την αυτοδιοίκηση δεν είναι πρωτόγνωρη. Ο κ. Μπάρδης που βολιδοσκοπήθηκε από όλους τους συνδυασμούς και τελικά έδωσε τα χέρια με τον Αποστολάκη έχει μακρά πορεία στο κόμμα της Ν.Δ. αλλά και στην αυτοδιοίκηση! Με λίγα λόγια ο Αποστολάκης έχει «δέσει» την Τρύφου , αφού τα δύο μεγαλα κεφάλια του χωριού (Μπάρδης και Βαρβάτος) έχουν συνταχθεί μαζί του!
Τίποτα δεν σκιάζει τον Μπάρμπα – Λία όπως τον αποκαλούν οι συγχωριανοί του και οι φίλοι του και η μάχη ανάμεσα σε Νίκο και Ηλία για την πρωτεία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κ. Μπάρδης είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες, σερφάροντας στο κυβερνό χώρο. Όπως εντοπίσαμε διαθέτει και προσωπικό προφίλ στο f.b. στο οποίο αφιερώνει αρκετό χρόνο μετά την ολοκλήρωση των ποιμενικών του καθηκόντων!
Πηγή: http://paronetol.blogspot.com/
Πρώτη πηγή: http://bonitsapress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο