Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Βολές του δημάρχου Αστακού Π. Στάϊκου, κατά του Νίκου Παπανδρέου με αφορμή το «κόψιμο» του Θύμιου Σώκου, από την Περιφέρεια.


Σε σοβαρές αποκαλύψεις που αγγίζουν τον Νίκο Παπανδρέου, προχώρησε ο δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, με αφορμή το «κόψιμο» του Θύμιου Σώκου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας». Συγκεκριμένα γράφει:
Ρουκέτες από τον Δήμαρχο Αστακού Παναγιώτη Στάϊκο: «Ο Νίκος Παπανδρέου έκοψε τον Θύμιο Σώκο, από την Περιφέρεια»
«Ο Θύμιος Σώκος κόπηκε από το Νίκο Παπανδρέου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», αποκάλυψε στο IONION FM, ο δήμαρχος Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Στάϊκος και συνέχισε τονίζοντας ότι υπήρχε ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ακόμα και... ο ίδιος ο πρωθυπουργός, σε περίπτωση που ο Απόστολος Κατσιφάρας έδινε αρνητική απάντηση, αφού ο Δημήτρης Κατσικόπουλος έπρεπε να καλύψει το κενό στο δήμο Πάτρας.
Ο κ. Στάϊκος συμπλήρωσε ότι ο ίδιος και ο κ. Σώκος δεν πρόσεχαν τι έλεγαν με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να τους απορρίψει για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνέδεσε την απόρριψη με την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό, με σύμπραξη Ελλάδας και Κατάρ. Όπως κατήγγειλε οι «μεσάζοντες» στην Ελλάδα επιβάλλουν την κατασκευή της μονάδας όμως οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξαγριωμένοι, αφοί θα φορτωθούν μια ρυπογόνο μονάδα, χωρίς όφελος. Ο κ. Στάϊκος επιφυλάχθηκε για περισσότερες αποκαλύψεις μετά τις εκλογές.
Πηγή: http://paronetol.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο