Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μια γυναίκα, νέα επιστήμονας η Αλίκη Κύρκου στο πλευρό του Νώντα Τάνταρου.

Συνεχίζοντας την πορεία νίκης ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοέμβρη, ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νώντας Τάνταρος, ενέταξε στον συνδυασμό του, την καταξιωμένη επιστήμονα Αλίκη Κύρκου, με επιστημονική και κοινωνική προσφορά στο τόπο μας.
Η Αλίκη Κύρκου του Δημητρίου, κατάγεται από τη Βόνιτσα, είναι μέλος επταμελούς οικογένειας, τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας και είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός.
Το 2006 μόλις ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της, εισήχθη με υποτροφία στο Διεπιστημονικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» του Ε.Μ.Π. και ειδικεύεται στη Διαχείριση έργων Παράκτιας Ζώνης και το 2007 και για ένα χρόνο συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο πρόγραμμα με τίτλο «Μαθηματική προσομοίωση συμπεριφοράς νιτρικών ως εργαλείο για τη περιβαλλοντική διαχείριση συστημάτων υπογείων- επιφανειακών νερών» για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Η Αλίκη Κύρκου είναι μέλος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών οικοδομικών μεγάλων έργων με χειροπιαστό και πλούσιο έργο που επεκτείνεται σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία της αποτελούν εγγύηση και παράλληλα με τον προγραμματισμό, τη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή έργων, συμμετείχε στην επιτροπή κοστολόγησης (μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας) για έργα στην Περιοχή της Δυτικής Ελλάδας (κοστολόγηση του δρόμου Ακτίου- Αμφιλοχίας, Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, κ.α.).
Η Αλίκη Κύρκου, η νέα επιστήμονας, συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής του νέου δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και η οποία με την τις γνώσεις της και την ακεραιότητά της, θα κληθεί να διαχειριστεί τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα της περιοχής μας, για να πάει η τόπος μας μπροστά και να νιώσουν όλοι οι δημότες περήφανοι ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο