Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους επτά δήμους της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους επτά δήμους της Αιτωλοακαρνανίας παρουσιάστηκαν την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Αγρίνιο.
Περιφέρεια:
Για την Περιφέρεια θα στηριχθεί ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Γεννημένος το 1963. Οικονομολόγος.
Για αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας θα κατέβει ο Γιώργος Σολτάτος, γεννημένος το 1952 στην Παραβόλα Τριχωνίδας. Οικονομολόγος, ελεύθερος επαγγελματίας. Υποψήφιος βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ το 2004 και με το ΚΚΕ το 2009. Νομαρχιακός σύμβουλος εκλεγμένος με τη ΝΑΣ. Συνεργαζόμενος.
Υποψήφιοι δήμαρχοι:
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:
Νικάκης Βασίλειος, έμπορος, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, πρώην διεθνής διαιτητής, Επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Αγρινίου και Δημοτικός Σύμβουλος, 56 χρονών, μέλος της Ν.Ε Αιτωλ/νιας του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ: Μωραίτης Νικόλαος, Βουλευτής του ΚΚΕ, αγρότης, 53 χρονών, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, μέλος του Δ.Σ της ΟΑΣ Αιτ/νιας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: Γιαννακάκης Αλέξανδρος, δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ μέχρι τη συνταξιοδότησή του, 64 χρονών.
ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Βότσης Γεράσιμος, ΕΒΕ, 50 χρονών, μέλος του Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου του Δ. Αστακού, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Συνεργασίας Αστακού, Στέλεχος του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ: Καραγιάννης Αθανάσιος, σιδηρουργός, 49 χρονών, μέλος του Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου Θέρμου, Στέλεχος του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Μαργαρίτης Θεόδωρος , εκπαιδευτικός και εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, 51 χρονών, Επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης Μεσολογγίου, μέλος της Ν.Ε Αιτωλ/νιας του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Σινογιώργος Ιωάννης, αυτοαπασχολούμενος, 62 ετών, με συνδικαλιστική δράση στο χώρο και εκλεγμένος επί σειρά ετών στο Δ.Σ του κλάδου, Στέλεχος του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο