Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο δημόσιος Απολογισμός του Δημάρχου Φυτειών Παναγιώτη Τζαχρήστα για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής.



Πραγματοποιήθηκε στις 12/7/2010 στο Δημαρχείο Φυτειών σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου παρουσία θεσμικών φορέων και των πολιτών ο
«Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής»
Στην αρχή της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Παναγιώτης Τζαχρήστας παρουσίασε αναλυτικά την ταμειακή εικόνα του Δήμου (Έσοδα-Έξοδα) και τα έργα (τίτλους έργων-δημοπρασίες-εκπτώσεις-αναδόχους) για το 2009 όπως και τυπικά προβλέπεται από των Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Στη συνέχεια παρουσίασε ένα συγκριτικό πίνακα των Εσόδων- Εξόδων της 3/ετίας 2007-2009 αποδεικνύοντας ότι οι διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής για εύρεση πόρων είχαν επιτυχία.
Μετά το τέλος της παρουσίασης του απολογισμού για το έτος 2009 το λόγο πήραν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι φορέων και οι Πολίτες.
Με το δεδομένο του τέλους της 4/ετίας αλλά και της νέας πραγματικότητας του «Καλλικράτη» οι τοποθετήσεις, η συζήτηση, αλλά και η δευτερολογία του Δημάρχου επεκτάθηκε σε όλη την Δημοτική Περίοδο 2007-2010.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Τζαχρήστας ανέφερε ότι κινήθηκε καθ΄όλη την 4/ετία με γνώμονα το Δημοτικό Συμφέρον και αισθάνεται δικαιωμένος για την Στρατηγική επιλογή της Προβολής της Οργάνωσης και της Ισχυροποίησης του Δήμου Φυτειών ώστε να καταστεί «ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ", αλλά και για τα επιμέρους έργα-δράσεις –παρεμβάσεις σε κάθε τομέα που είχε εκτελεστική αρμοδιότητα ο Δήμος.
Αν δε –όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά- συνοψιζόταν σε μια φράση το έργο του, αυτή θα έγραφε «Αναγέννηση του Δήμου Φυτειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο