Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Τον Δημοσιογράφο Νίκο Μουρτζιάπη από την Αιτωλοακαρνανία βάζει στην νεολαία του κόμματος ΛΑΟΣ ο Καρατζαφέρης.

Την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν το troktiko κατεβάσει ρολά υπήρξε η παρακάτω ανάρτηση που αφορά τον Νίκο Μουρτζιάπη και τη μεταγραφή του στο ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη.
Ο Νίκος Μουρτζιάπης σε ερώτηση μας για τον αν αληθεύει ή όχι η είδηση της μεταγραφής του από τη Ν.Δ. στο ΛΑΟΣ απάντησε ότι "αυτή τη στιγμή με όσα γίνονται στη Ν.Δ. νιώθω κομματικά άστεγος. Αν όντως είναι στις προθέσεις του προέδρου αυτή η πρόταση σαφώς με τιμά".
Ακολουθεί η ανάρτηση:
Με γρήγορο βηματισμό και το βλέμμα στραμμένο στις εθνικές εκλογές, που τις τοποθετεί σχετικά κοντά όπως λένε και ο συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. Ο Πρόεδρος ετοιμάζει αλλαγές στην στελέχωση του κομματικού του μηχανισμού αλλά και την ενσωμάτωση νέων στελεχών ση μηχανή του κόμματος. Οι πρώτες αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα αφορούν την νεολαία του κόμματος.
Το πρώην στέλεχος της γαλάζιας νεολαίας και εκδότη πολιτικής εφημερίδας στην Αιτωλοακαρνανία Ν. Μουρτζιάπη ετοιμάζει για τη θέση του προέδρου της νεολαίας του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του στο Γιάννη Παναγιωτακόπουλου".
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Νίκος Μουρτζιάπης θα βρίσκεται ανάμεσα στα 100 ονόματα , από διάφορους κομματικούς χώρους, ιδίως όμως από τη Ν.Δ. που θα δοθούν στη δημοσιότητα από τον κ. Καρατζαφέρη τις επόμενες ημέρες. Αυτή η κίνηση του προέδρου του ΛΑΟΣ σηματοδοτεί, αναφέρουν πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, την υποστήριξη όλων αυτών στο πρόσωπό του και στο κόμμα του. Μέσα σε αυτά τα ονόματα θα είναι και ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Βουλγαράκης. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο κ. Καρατζαφέρης θα παίξει στις δημοτικές εκλογές πολύ δυνατά και από ότι δείχνουν τα πράγματα θα αλιεύσει πολλές ψήφους από τη Ν.Δ.
Πηγή: http://sarakaimara.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο