Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Στα θεμέλια σταμάτησαν τα έργα του Κέντρου Υγείας Κατούνας.




Στα… μπετά θα μείνει από ότι φαίνεται το νέο Κέντρο Υγείας Κατούνας, καθώς εδώ και καιρό οι εργασίες έχουν διακοπεί λόγω έλλειψης χρημάτων. Το Κέντρο Υγείας συστήθηκε το Φεβρουάριο του 2009 με οργανισμό στον οποίο προβλέπονταν 28 οργανικές θέσεις προσωπικού και το θεμελίωσε στις 26 Σεπτεμβρίου 2009 ο πρώην Υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.
Ελπίζουμε ότι δε θα φτάσει στο σημείο το έργο να σταματήσει και να διαλυθεί η εργολαβία και πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να κάνουμε ότι μπορούνε για να σωθεί το έργο. Το έργο είναι πολύ σημαντικό και η εξέλιξη του σοβαρή, αφού τo Κέντρο Υγείας Κατούνας είναι η σημαντικότερη υγειονομική μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας και περίθαλψης στη περιοχή μας και καλύπτει τις ανάγκες δύο δήμων.

Y.Γ: ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://sarakaimara.blogspot.com/ στις 26 Ιουνίου έγγραφο του Υπουργείου Υγείας στο διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Γιάννη Μπίνα ανέφερε ότι δίδονται 140 χιλ ευρώ για τη συνέχιση των εργασιών. Ο διοικητής του νοσοκομείου δηλώνει ότι «την περασμένη Πέμπτη το θέμα πέρασε από το Δ.Σ. του νοσοκομείου και τη συνέχεια αυτά τα χρήματα θα δοθούν στους εργολήπτες ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών». Το έργο επιβλέπεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Πηγή: http://sarakaimara.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο