Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Mε προβλήματα η διαδικασία με τις υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη να καταλάβουν στελέχη-μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλά και γενικά η κοινωνία πως συμπεριελήφθησαν στην λίστα των προτεινόμενων-αυτοπροτεινόμενων υποψηφίων δημάρχων πολίτες που δεν έχουν σχέση με τη διαδικασία, δεν υπέβαλλαν αίτηση και δεν έχουν εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα για το Αγρίνιο έχει ήδη διαψεύσει πως κατέθεσε αυτοπρόταση ο μηχανικός Αρης Τσιρογιάννης, κάνοντας σχετική δήλωση, ενώ όπως φαίνεται ούτε ο Ξενοφών Αντωνόπουλος, ανιψιός του Βασίλη Αντωνόπουλου κατέθεσε αίτηση, όπως και η κ. Χριστίνα Σάββα.
Σε άλλη περίπτωση στο Ξηρόμερο πληροφορίες αναφέρουν πως υποψήφιος που αυτοπροτάθηκε δεν είναι στη σχετική λίστα και πάει λέγοντας...
Όπως επισημαίνουν μερικοί η διαδικασία δεν προστατεύτηκε όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αυτά τα προβλήματα. Από εκεί και πέρα και ως προς την πραγματική εικόνα, η κάθε υποψηφιότητα, έχει και το δικό της ειδικό πολιτικό βάρος, τις αδυναμίες της και την δυναμική της και ο κάθε ενδιαφερόμενος την ποσοστό της αυτογνωσίας του. Έτσι είναι η δημοκρατία.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΣΟΥΛΗΣ ΣΟΥΛΑΚΗΣ;;;
Ψάχνονται οι ενδιαφερόμενοι για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που φέρεται να έχει καταθέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Ακτίου - Βόνιτσας. Κανείς δεν τον ξέρει, δεν τον έχει δει και πιθανολογείται πως πρόκειται για πλάκα, χωρίς τίποτε να είναι βέβαιο. Το σωστότερο πάντως θα ήταν οι αιτήσεις πρώτα να επιβεβαιωθούν και μετά να δημοσιοποιηθούν.
Πηγή: http://www.panaitoliki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο