Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πραγματοποιήθηκε η εικαστική έκθεση «ΦΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ».











Μια εξαιρετική εκδήλωση που περιελάμβανε τα εγκαίνια της εικαστικής εκθέσεως με τίτλο: «ΦΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» καθώς και την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή και συγγραφέα Χρήστου Σιάσου με τίτλο «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» “ΑΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ” είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων.
Αρχικά, το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους: κ. Φώτης Ιγνατίου Πρόεδρος Δ.Σ. «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» Δήμου Αθηναίων, την Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα Ακαδημαϊκός και Πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, τον κ. Ευάγγελο Μουτσόπουλο Γεν. Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ακαδημαϊκός και τον κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο Πρόεδρο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ».
Για την παρουσίαση του βιβλίου μίλησαν o κ. Παναγιώτης Κοντός Αναπληρωτής Καθηγητής και Γενικός Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Χρήστος Σιάσος Καθηγητής και Συγγραφέας του βιβλίου.
Η Εικαστική Έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί έως και την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 και οι ώρες λειτουργίας της, θα είναι καθημερινά από τις 7:30μμ έως 10:00μμ..
Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι μεταξύ άλλων οι: Αιβάζογλου Αχιλλέας, Αποστολάτου Εύα, Άρια Πούλιου, Αρχόντης Νίκος, Βαϊανού Αγγελική, Γιδοπούλου Λεωνία, Γρηγοράκου Ελεωνόρα, Δημητριάδη Μυρτώ, Δράγνης Βασίλης, Ζαχόπουλος Νίκος, Ζαφειράκη-Παπαδέα Κατερίνα, Καλάβριας Παναγιώτης, Καλαφάτη Αθηνά, Κατσούλα - Κορωναίου Ελένη, Κομνινάκη Αργυρώ, Κορδάκης Μάνος, Κουρπά Ρένα, Λινάρδου-Αργυρού Λαυρεντία, Μαρωνίτης Ιωάννης, Μητράκη-Καραχάλιου , Μητροπούλου Ελπίδα, Μπαδόλα Ειρήνη, Μπαζιώτου Ελένη, Μπαιρλή –Ράνιου Γιούλη, Μουλακάκη Αρετή, Νίκα Νάνση, Παπαθανασοπούλου-Τζιτζή Κοραλία, Pappas - Τσιώτα Ρούλα, Πεταλά Ευτυχία, Ρωμανός Μιχαήλ, Τελκή Εύη, Τσακίρη Πόλυ και Χριστοδουλίδου Ιφιγένεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων της εκθέσεως θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΣΤΕΓΗ ΚΑΤΑΚΟΙΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ».
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» με την υποστήριξη της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο