Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν στην Κατούνα, οι αποζημιώσεις για τη χάραξη του δρόμου Άκτίου-Αμβρακία.


Ένας αναγνώστης από την Κατούνα, μας έστειλε επιστολή στην οποία εκφράζονται οι προβληματισμοί του και οι ανησυχίες του, αναφορικά με τις αποζημιώσεις για τη χάραξη του δρόμου Άκτίου-Αμβρακία.
Η ανησυχία του κυρίως επικεντρώνεται προς τους κατοίκους της Κατούνας και σχετίζεται με τις απαλλοτριώσεις των αγρών και με το ύψος καταβολής των αποζημιώσεων, αφού η χάραξη διέλευσης του αυτοκινητόδρομου γίνεται μέσα απ’ το καλύτερο κομμάτι γης, τον Κάμπο της Κατούνας.
Εύλογοι λοιπόν οι προβληματισμοί και ανησυχίες του φίλου Αναγνώστη, προς τους κατοίκους και τονίζει:
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ.
Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.
Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ. Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΩΝ ΕΛΛΙΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.
Ένας Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο