Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για τις υποψηφιότητες στην Αιτωλοακαρνανία.

Σίγουρες οι υποψηφιότητες Μοσχολιού και Κοιμήση σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία. Προβάδισμα στον Γιάννη Λύτρα στο Δήμο Ξηρομέρου και στον Γιώργο Αποστολάκη στο Δήμο Ακτίου.
Ευρεία σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε χθες, με αντικείμενο την εξέταση των υποψηφιοτήτων του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας.
Στην σύσκεψη εκτός των αρμόδιων κομματικών στελεχών συμμετείχαν και βουλευτές του νομού και σύμφωνα με πληροφορίες μας αποφασίστηκε η στήριξη των υποψηφιοτήτων του Παύλου Μοσχολιού και του Απόστολου Κοιμήση για τους δήμους Αγρινίου και Αμφιλοχίας.
Από την συζήτηση που έγινε σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις υποψηφιότητες για το δήμο Ξηρομέρου του Γιάννη Λύτρα (μιας και τελικά προέκυψε πως ο αντινομάρχης δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του), ενώ προβάδισμα για τον δήμο Ακτίου πήρε ο δήμαρχος της Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης παρά τους προβληματισμούς που υπάρχουν για τις καταγγελίες σε βάρος του, μιας και θεωρείται πως αυτές δεν έχουν βάση.
Για τους δήμους Μεσολογγίου, Ναυπάκτου και Θέρμου αποφασίστηκε να υπάρξει πρωτοβουλία, για συνεργασία μεταξύ των ενδιαφερομένων για το «χρίσμα».
Αναφορικά τώρα με το δήμο Μεσολογγίου, ύστερα από την σημερινή εξέλιξη αλλά και σε συνάρτηση με τα όσα υποστηρίχτηκαν στις συνεδριάσεις της νομαρχιακής και της περιφερειακής για το ίδιο ζήτημα γίνεται ισχυρό το ενδεχόμενο της στήριξης από το ΠΑΣΟΚ, της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Γιάννη Αναγνωστόπουλου, μιας και δεν έγινε δεκτή η εισήγηση του επικεφαλής της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, για αποκλεισμό του δημάρχου Μεσολογγίου από τη διαδικασία, αλλά αντίθετα υπήρξαν θετικές γνώμες για τα πεπραγμένα του δημάρχου Μεσολογγίου τόσο από τα μέλη της περιφερειακής, όσο και της νομαρχιακής αλλά και από συμμετέχοντες στην σημερινή σύσκεψη στην Ιπποκράτους.
Για τη θέση, τέλος, του υποψηφίου περιφερειάρχη δεν έγινε συζήτηση, μιας και η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον Πρωθυπουργό.
Πηγές: http://messolonghinews.blogspot.com/
http://gatosstakeramidia.blogspot.com /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο